YAVUZTUR & GRAND ATAKUM HOTEL standı yoğun ilgi gördü.

Turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı olarak bilinen ve 22-25 Ocak arasında düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Se

Turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı olarak bilinen ve 22-25 Ocak arasında düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT' te YAVUZTUR & GRAND ATAKUM HOTEL standı yoğun ilgi gördü.

YAVUZTUR & GRAND ATAKUM HOTEL  standının özgün tasarım ve zengin içeriği ziyaretçilerin dikkatinden kaçmazken, gelen misafirlere Bafra Nokulu ikram edildi. Samsun ilinden bireysel olarak katılan tek firma özelliğiyle de beğeni toplayan YAVUZTUR & GRAND ATAKUM HOTEL ziyaretçilerine sundukları hizmetler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Yavuztur Seyahat Acentesi müdürü Ülgen YAVUZ, fuarın oldukça yoğun ve verimli geçtiğini, yurtiçi & yurtdışı bütün fuarlara katılarak hem kendilerini hem de Samsun’u misafirlerine tanıttıklarını belirtti.