YCS MAĞAZASI AÇILDI.

-YCS BAYAN TESETTÜR MAĞAZASINI BAŞKAN DEMİRTAŞ HİZMETE AÇTI

-YCS BAYAN TESETTÜR MAĞAZASINI BAŞKAN DEMİRTAŞ HİZMETE AÇTI.

-DEMİRTAŞ DEĞİŞİM VE GELİŞİMİ İLKADIM’DA TAÇLANDIRACAĞIZ

Tesettür bayan giyimi üzerine satış yapacak olan YCS tasarım mağazası İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı kurdele kesimi ile hizmete açıldı.

19 Mayıs Mahallesi Ağabeyli Caddesinde hizmete giren YCS tesettür bayan mağazasında  her türlü mevsimlik tesettür bayan giyimlerinin bulunduğun günümüz moda dünyasına yansıyan en son yenilikler Samsun halkına hizmet verecek olan mağazanın açılışını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yaptı.Açılış öncesi konuşan Başkan Demirtaş, “Hep diyoruz İlkadım  değişiyor ve gelişiyor. Tabi değişim ve gelişimin sadece kamu hizmetleriyle değil özel müteşebbislerimizin yaptığı alternatif yatırımlarla ve girişimlerle taçlanması lazım. Bugün burada çok değerli kardeşlerimiz bu düşünce ile İlkadım’da ihtiyacı da hissedilen bayan giyim üzerinde böyle özellikle tesettür giyim üzerinde bir mağazanın açılışını gerçekleştiriyorlar. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum “dedi.

Açılış sonrasında katılımcılar mağazayı dolaşarak ürünler hakkında bilgi aldı.İşletme sahibi Serap Yücesan katılan tüm konuklara teşekkür etti.

[gallery ids="731,732,733,734,735,736,737,738"]