YENİ HEDEF TURKİYE FİNALLERİ…

Atletizm yarışmalarımda birçok başarılara imza atan Samsun'un Canik ilçesindeki Hacınaipli Ortaokulu spor alanında aldığı kupa ve madalyalarla gelecek için büyük Ümit verdi

Atletizm yarışmalarımda birçok başarılara imza atan Samsun'un Canik ilçesindeki Hacınaipli Ortaokulu spor alanında aldığı kupa ve madalyalarla gelecek için büyük Ümit verdi.
ZORLUKLAR YAŞASALAR DA BUNU BİR ŞEKİLDE AŞTIK
Hacınaipli Ortaokulu Okul Müdürü Celal Boz okulun spor alanındaki bu başarılarının tesadüf olmadığını sabırlı va azimli bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi. Köy ortamında öğrencileri yarışmalara hazırlamak ve takımın il merkezine götürülmesi konusunda ekonomik zorluklar yaşasalar da bunu bir şekilde aştık ve önemli olanın insanın hayalleri ve hedefleridir. Bu alanda yapılan çalışmaların Samsunda başlayan Maarif Hareketi projesine katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.
BİLERDEN DEŞTĞİNİ ESİRGEMİYENLERE TEŞEKKÜR
En önemli amaçlarının sporu sevdirerek yeni nesillerin daha sağlıklı yetişmelerine katkı sunmak ve diğer okullarda örnek olmak istediklerini belirten Okul Müdürü Boz, "Yeni hedefimiz Türkiye finalleri çalışmalarımızda bizlere her konuda destek  olan Kaymakamız Sayın Turgut İlhan ile ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlara ve bu yanı sıra başarıların elde edilmesinde Beden Eğitimi Öğretmeninin özverili çalışmasının büyük rolü olduğu gibi diğer öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net