Yeni Türkiye'nin Adaletine Sığınıyoruz...

Yeni Türkiye'nin Adaletine Sığınıyoruz

Yeni Türkiye'nin Adaletine Sığınıyoruz...

Metro Holding A.Ş Onursal Başkanı Sayın Galip Öztürk’ün ve çalışma arkadaşlarının yeniden yargılanmasına destek amacı ile Metro Turizm Çarşamba İşletmecisi Cemalettin Durmuş tarafından başlatılan imza kampanyasına katkı sağlayanların sayısı hızla artıyor.

Havza Otobüs Havza Terminali ve Metro Turizm İşletmecisi Bekir Sabri TURAN Terminal esnafı ve Havzalılar bugün Çarşamba Otogarına gelerek kampanyaya destek verdiler.
İmza Kampanyasını başlatan Metro Turizm Çarşamba İşletmecisi Cemalettin Durmuş’unda hazır bulunduğu imza töreninde Bekir Sabri Turan, “ Sayın Galip Öztürk’ün yeniden Adil yargılanmasını istiyoruz “ dedi.

Başta Samsun Çarşamba, Çevre İl ve İlçelerinden imza kampanyasına yoğun katılım devam ediyor. Bu güne kadar kampanyaya destek vermek için bizzat gelerek imza atan ve sosyal medyadan katılımın 300 bin imzayı aştığı ifade edildi.

İŞTE SEVGİ, İŞTE VEFA, İŞTE DESTEK, İŞTE HAVZA…

Metro Turizm Çarşamba İşletmecisi Cemalettin Durmuş imza kampanyasına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Havza’dan gelen sektör temsilcilerine ve Havza halkına minnettar olduğunu söyledi. Durmuş; “Havzalı kardeşlerimiz, Sayın Galip Öztürk sevgisi sadece Ayvacık, Çarşamba, Salıpazarı ve Terme’den ibaret değil demişler ve otobüslerle kar-kış demeden bu tatil gününde zamanlarını ayırıp Havza Metro İşletmecileri Bekir ve Mustafa Turan öncülüğünde kalkıp Çarşamba’ya kadar geldiler. Kendileri Sayın Galip Bey’in sonuna kadar yanına olduklarını, bu dava sonuçlanana kadar yanında olacaklarını dile getirdiler ve imzalarını attılar. Havzalı kardeşlerimize gösterdikleri bu duyarlı davranıştan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, tüm Havza’ya selamlarımı iletiyor, saygılar sunuyorum” dedi.