YEŞİLYURT MİNİ CLUB' TA HAZİRAN AYINDA DOĞAN ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

YEŞİLYURT MİNİ CLUB' TA HAZİRAN AYINDA DOĞAN ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ Birbirinden farklı, ilginç ve minikleri doyasıya interaktif etkinlikler ile eğlendirmeyi, diğer yandan ise bilgi paylaşımını h

YEŞİLYURT MİNİ CLUB' TA HAZİRAN AYINDA DOĞAN ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Birbirinden farklı, ilginç ve minikleri doyasıya interaktif etkinlikler ile eğlendirmeyi, diğer yandan ise bilgi paylaşımını hedefleyen Yeşilyurt Mini Club, her ay olduğu gibi minik ziyaretçilerinin doğum günlerini birbirinden eğlenceli organizasyonlarla kutlamaya devam ediyor. Her ayın son Pazar günü o ay doğan çocuklara Doğum Günü Partisi düzenleniyor. Doğum günü coşkusunu bir arada şarkılar, danslar ve çeşitli oyunlar ile yaşayan minikler Doğum günü pastalarını beraber üfleme fırsatı buluyorlar.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezinde; çocuklar için birbirinden eğlenceli oyunlar, yarışmalar, aktiviteler ve sürpriz hediyelerle dolu "MİNİ CLUB" etkinliğinde, 29 Haziran Pazar günü, Palyaço eşliğinde Haziran ayında doğan çocuklara doğum günü partisi düzenlendi. Boyama Şenliği, Kapla Atölyesi, Palyaço gösterileri, balon şovları, yüz boyama,  Sihir Atölyesi çalışmaları gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle, MİNİ CLUB minikleri doyasıya eğlendirdi.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ ninfast-food katında ücretsiz olarak gerçekleştirilen Mini Club çocuk eğlencesi; Cumartesi-Pazar günleri saat:14.00 - 18.00 arasında.