YİNE MOBESE ŞOKU!

Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde vahşice öldürülen F

Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde vahşice öldürülen F. Gedikli cinayetinin işlendiği yerdeki MOBESE’nin bozuk olduğu iddia edildi.

Beşirli’de ismini vermek istemeyen bir ensaf, bozuk olan MOBESE’nin olay sonrası yetkililer tarafından tamir edildiğini söyledi. Ayasofya’daki cinayetin olduğu yerde MOBESE kameralarının bozuk olduğuna dikkat çeken esnaf yaptığı küçük bir araştırmada Trabzon’da 70’e yakın MOBESE kameralarının bozuk olduğunu iddia etti. Şehrin en işlek yerlerinde kameralarının neden bozuk olduğunu soran duyarlı esnaf  Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e seslenerek “Cinayetin katilleri bu kameralardan rahatlıkla bulunabilirdi.  Katiller elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyor. Cinayetin işlendiği yerler Trabzon’un en işlek yerleri. Buradaki kameraların çalışmaması çok ciddi bir sorun. Korkuyoruz! Bu kameraların hemen yapılmasını istiyoruz” diye serzenişte bulundu.

Dişleri ve çenesi kırılmış Yaşanan hunharca cinayetin ardından ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. İşkence sonrası dişleri ve çenesinin kırıldığı, göz üzerinde ve kafasından kesikler olduğu, boğazında ip ve vücudunda darp izleri bulunduğu öğrenilen F. Gedikli’nin saatlerce işkence gördüğü raporda yer aldı. 5 gram uyuşturucu yüzünden 4 yıl 2 ay hapse mahkûm olan Gedikli’nin Erciş’te bir davasının olduğu öğrenildi. Başlatılan soruşturma sonucu 2 kişinin girdiği tespit edildi. Dedektifler Gedikli’nin Erciş’te görülmekte olan davayla ilgili olarak infaz edilmiş olduğu şüphesi üzerine çalışma başlattığı öğrenildi.

İNŞAAT MALASIYLA DÖVDÜLER

Sandalyeye bağladıktan sonra kafasına demir çubuk ve inşatta sıva için kullanılan mala ile vurulduğu tespit edilen Gedikli’nin ön otopsi raporuna göre beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi. Cinayet masası dedektiflerinin özelliklerle vahşet dolu cinayeti aydınlatmak için uyuşturucu davasından yola çıkarak olayı çözmeye çalıştığı öğrenildi. Dedektiflerin 2 kişinin kimliklerini tespit etmeye yakın olduğu öğrenildi.

Kaynak Medya 061