YOĞUN KAR EKİPLERE ZOR ANLAR YAŞATIYOR!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 'İlçemizde son 5 gündür devam eden kar yağışı nedeniyle Belediyemizce, şehir merkezi ve yeni mahalle olan köylerde ki yoğun yol açma çalışmaları devam ediyor

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”İlçemizde son 5 gündür devam eden kar yağışı nedeniyle Belediyemizce, şehir merkezi ve yeni mahalle olan köylerde ki yoğun yol açma çalışmaları devam ediyor.
Tüm araç ve iş makinelerini bu çalışmalar için seferber edildiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Belediyemizin ekipleri,  Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar’ın koordinesi altında ustabaşılarıyla beraber 7/24 karla mücadelelerini sürdürüyor ”dedi.
ÇALIŞMALARIMIZDA 7/24 SAAT ESASINDA GÖRE YAPILMAKTADIR
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Şehrimiz son 5 günde bazen devamlı bazen aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı yaşadı. Hemşerilerimizin mağdur olmaması için tüm ekiplerimizi ve araçlarımızı seferber ettik.  Çalışmalarımızda 7/24 saat esasında göre yapılmaktadır. İlk etapta ana yollarımızın açılmasına önem verdik. Daha sonra hasta ve cenazeler nedeniyle gelen talepleri değerlendirdik. Personelimiz çok sayıda hastaya ulaştı. İlçe merkezimizde bugün de bu çalışmaları yine bir seferberlik halinde sürdürdük. Fevzi Çakmak, Bahçeler, Alparslan mahallelerimizde giremediğimiz yerler vardı, oralarda ve diğer mahallelerimizde yol açma çalışmalarını devam ettirdik. Ekiplerimizin bir bölümü de yeni mahallelerimiz olan köylerimize gitti. Oralarda ki çalışmalar yapıldı” diye konuştu.
BURADA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Karla mücadele çalışmalarımızda Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile tam bir koordine ve iş birliği yaptıklarını vurgulayan Başkanı Şahin, ”Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz de yoğun bir çalışma yürüttü. Gece ve gündüz demeden zor iklim şartlarında fedakârca görev yapan hem Belediyemizin tüm personelinin yanı sıra Büyükşehir Belediyemizin personeline de çok teşekkür ediyorum. Yoğun kar yağışında sokak hayvanlarımızın mağdur olmaması için mama dağıtımı yaptık. Yollarımızda tuzlama çalışmalarında bulunduk.  Ayrıca kaldırımları temizleyen tüm hemşerilerime özellikle çok teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net