Yok Olmasın Diye Meydanlara İndiler!

Sıkıntılı bir süreçten geçen Samsunspor'un taraftarı takıma sahip çıkmak ve şehirde birlikteliği sağlamak adına Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı

Sıkıntılı bir süreçten geçen Samsunspor'un taraftarı takıma sahip çıkmak ve şehirde birlikteliği sağlamak adına Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.
Son yılların en sıkıntılı günlerini geçiren Samsunspor artık nefes alamaz hale geldi. Bu durum karşısında Samsunspor’un taraftarı takıma sahip çıkmak ve şehirde birlikteliği sağlamak adına Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı.
Saat 14.00’de başlayacak olan “Samsunspor Yok Olmasın” toplantısı için kırmızı beyazlı taraftarlar saatler öncesinden Cumhuriyet Meydanı’nda ki yerlerini aldılar.
Tüm şehitler için saygı duruşunun ve İstiklal Marşımızın da okunduğu toplantıda Samsunspor camiasından hayata göz yumanlar da unutulmadı.
Siyasiler, belediye başkanları ve birçok kesimden katılımın gerçekleştiği toplantıda taraftar grubu ayırımı yapmadan Samsunspor için herkesten destek istendi.
PES ETMEK YOK‘ , ‘SABİT GELİR İSTİYORUZ‘ , ‘SEN BEN YOK SAMSUNSPOR VAR‘ pankartlarının açıldığı toplantı ya en az 5 bin kişi katıldı. Tribün liderleri tarafından yönlendirilerek tezahüratların yapılmasının ardından topluluk sessizce dağıldı.