YOLSPOR MAÇINDA TELAFİ EDECEĞİZ

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Ladık Belediyespor'un Teknik Direktörü Sinan Ünal, 'Çarşambaspor'un karşısında iki puan kaybettik Samsun Yolspor  maçında telafi edeceğiz' dedi

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Ladık Belediyespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal, ”Çarşambaspor’un karşısında iki puan kaybettik Samsun Yolspor  maçında telafi edeceğiz” dedi.
ÜÇ PUAN ALACAĞIMIZ MAÇTAN BİR PUAN ALABİLDİK
Çarşambaspor karşında iyi mücadele ettiklerini belirten Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Sinan Ünal, ” İlk yarıda Çarşambaspor gibi bizde bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendirmedik. Bu arada sahada 10 kişi kalana rakibimizin karşında iyi bir oyun sergiledik. Üç puan alacağımız maçtan bir puan alabildik. Futbolcularım 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiler ve hepsini kutluyorum.  Bu maç bizim için artık geride önümüze bakıyoruz” dedi.
HAZIRLIKLARIMIZI ÇOK  İYİ YAPMAK ZORUNDAYIZ
Bir günlük izinin ardından Salı gününden itibaren Samsun Yolspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Ünal,” Çarşambaspor karşında bulduğumuz gol pozisyonlarını Samsun Yolspor maçında tekrarlamamak için hazırlıklarımızı çok iyi yapmak zorundayız.  Lig’de kalan tüm maçlarımızı kayıpsız kazanmayı hedefliyoruz.  Hafta sonu Samsun Yolspor ile sahanızda karşılaşıyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net