YOZGAT ŞEHRİNE YAKIŞMADI!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik Belediyespor'un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, 'Yozgatspor'un yönetimine  ve ayrıca taraftarlarına maç sonrası yapılan

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Lâdik Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Yozgatspor’un yönetimine  ve ayrıca taraftarlarına maç sonrası yapılan kedilerine yapılan yanlışlıklardan dolayı Lâdik  Belediyespor olarak sitem ediyoruz” dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK
Bu hafta deplasmanda oynadığımız Yozgatspor maçına oyuncularımı yeteri derecede  konsantre olarak hazırlandıklarını belirten Lâdik Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Bununda karşılığını maça iyi başlayarak aldık ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye planlı ve organize biçimde gittik, oyunun bütününe baktığımızda kompakt bir yapı sergileyen takım bizdik. İkinci yarıya rakip bize göre daha hücumda etkili başlamasına rağmen oyunu kontrolümüzde yine tutmayı başardık. Alınan bu güzel galibiyetten oyuncularımı kutluyorum ”ifadelerini kullandı.
YOZGATSPOR’U KINIYORUM
Yozgat şehrine sitem eden Turuncu Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Maçtan sonra rakip takım oyuncuları stat yetkilileri saha içi ve koridorlarında yaptıkları, şehri terkederken de takım otobüsümüze yapılan taşlı saldırılarla ilgili çok geniş konuşmak istemiyorum bunları yapanların hiçbiri insan bile olamaz çok net bu kadar diyebiliyorum artık. Terbiyem bu kadarına izin veriyor. Gelecek hafta kendi sahamızda oynayacağız grubumuzun güzide takımlarından olan Ünyespor’u en iyi şekilde ağırlayıp misafir etmek istiyoruz tabi ki sonuç olaraktan galip ayrılmak istiyoruz gerekli çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

[gallery ids="108232,108231,108230"]