Yüzme Sporu Bence Bir Terapi'dir

İstanbul'da gerçekleşen 31

İstanbul'da gerçekleşen 31. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışmasında yine gençler damga vurdu.
Toplum Gönüllüleri Vakfı(TOG) İğne Deliği Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Merve Altan, 31. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında kulaçlarını, çocuklar ve gençler için attı.
İstanbul'da 31.'si gerçekleşen yarış hakkında açıklama yapan Toplum Gönüllüleri Vakfı(TOG) İğne Deliği Gençlik Merkezi Koordinatörü Oğuzhan Öztanır; ''54 ülkeden 2500 sporcu Cemil Topuzlu Parkında bir araya geldi. Yarış yaklaşık 1,5 saat sürdü. Merve'yi büyük bir heyecanla takip ettik. Adımlarını iyiliklerle süsleyen Merve, kulaçlarını çocuklar ve gençler için atmanın mutluluğunu hem kendi yaşattı hem de bizlere yaşattı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz'' açıklamasında bulundu.
Yarış ardından değerlendirmelerde bulunan Merve Altan; ''Yüzme sporu bence bir terapi aynı zamanda. Benim 3. yarışımdı, tabi ki heyecanlıydım. Çünkü bir amacım da vardı aynı zamanda, amacım çocuklar ve gençleri yüzme sporu ile buluşturmaktı. Ne kadar çocuğa ve gence dokunursam o kadar daha çok anlamlı olacak bu yarış benim için. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da devam ettirdiği bir projesi var; adı Geleceğe Kulaç Atıyoruz. Açmış olduğum bağış kampanyası ile çocukların yüzme spor dalı için kullanmaları gereken malzemeleri de tedarik etmek en büyük hedefim. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile de dirsek temasında olacağız. Bakanımız Sayın Kasapoğlu'nun tebrik dilekleri için de ayrıca çok mutlu oldum'' açıklamalarında bulundu.