ZEYBEK ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili A

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili A. Adayı Kemal Zeybek Önseçime saatler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

29 Mart 2015 Pazar günü yapılacak Önseçim için tüm üyeleri ziyaret eden Kemal Zeybek bu güne kadar çıktığımız yolculukta tüm üyelerimizin desteğini, teveccühlerini görmek beni fazlasıyla onurlandırmıştır. Görüştüğümüz her üyemizle ebedi bir dostluk içerisindeyiz, partimin kıymetli üyelerinin 29 Mart Önseçiminde en doğru kararı vereceğinden hiç kuşkum yoktur dedi.

Samsun İlinde Önseçim olması için büyük uğraş verdiğini ifade eden Kemal Zeybek; ‘bu uğraşlarımız neticesinde değerli üyelerimizin de bizlere katkısı ve Genel Merkezimizin kararı ile Samsunda demokrasi şölenini hep beraber yaşıyoruz.’Cumhuriyet Halk Partisinin üyeleri bu ülkede gerçek demokrasi isteyen, ülkenin gelişmesi için kendini feda eden, olduğu her ortamda memleket meselelerine çözüm arayan ve sorunları tartışan insanlardır. Böyle bir ailede siyaset yapmak ve omuz omuza mücadele vermek benim için en büyük onurudur” diyen ZEYBEK açıklamalarını şu şekilde sürdürdü.

‘Yaklaşık altı ay süresince hiç durmadan Cumhuriyet Halk Partisinin Samsunda en iyi olması için her üye yol arkadaşıma ulaşmak ve beraber karar almak için tüm gayretimi gösterdim. Bugün Samsunda tüm zamanlarını partiye veren ve büyük fedakârlıkları bulunan tüm örgütümü ilçe başkanlarımı ve değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı ziyaret ettim. Onların her türlü çalışmalarına büyük katkılar vermeye çalıştım. Bundan sonraki süreçte de onlarla Samsun’umuzda ve her ilçemizde örgütümle ve üyelerimle her türlü zorluğun altından beraber kalkacağız. Örgüt emekçisi dostlarımı ve üyelerimi yanımda görmek ve onların bana güç vermesi bütün zorlukları yeneceğimizin en büyük göstergesidir.

Samsun, İlkadım, Atakum, Canik, Bafra, Çarşamba, Alaçam, Havza, Lâdik, Terme, Ayvacık, Salıpazarı, Kavak, Vezirköprü, Asarcık, 19 Mayıs, Yakakent, Tekkeköy bütün ilçelerimizin her tülü sorunlarını biliyorum, bu ilçelerimizin gelişmesi ve sorunlarının çözümü için neler yapılması gerektiği konusunda da gerekli çalışmalarımın olduğunun bilinmesini isterim.

Her ilçemizin ekonomik anlamda ne durumda olduğu sorunlarının nasıl çözüleceği noktasında tüm plan ve projelerimin hazır olduğunu herkesin bilmesini isterim. Samsun’un ekonomi. Turizm, sanayi, lojistik tarım, kültür ve liman şehri olması noktasında bu güne kadar diğer iktidarlar tarafından görmezden gelindiğini ve gerekli yatırımların yapılmadığını hepimiz biliyoruz.

Bugün geldiğimiz noktada Samsun olması gereken konumdan çok daha geri bir durumdadır. Böyle olması geleceğinden endişe eden bir Samsun’u ortaya çıkarır.

Ben milletvekilliğini salt mecliste bulunmak olarak değerlendirmeyen bir aday olduğumu ifade ediyorum. Milletvekilliği benim için Samsunuma en faydalı şekilde hizmet etmemi sağlayacak bir basamak olacak sadece.

Değerli Üyelerim ve halkım teveccüh gösterir Milletvekili olma yolumu açarsa işte o zaman Samsun’da bugüne kadar yapılmayan her türlü çalışmayı yapacağımın sözünü vermek istiyorum.

Tüm ilçelerimizin sorunlarını yerinde değerlendirerek özelliğine göre, gelişmişliğine ve büyümesine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek, tarım ve sanayisi gelişmiş bir Samsun inşa etmek, İstihdam sorunu ortadan kalkmış, refah seviyesi yüksek, gençleri geleceğinden endişe duymayan, tüm sosyal ve kültürel yapısı tamamlanmış, her tülü felaket ve kötülükten uzak biçimde gençlerimizin yaşadığı, güven ve huzurun şehri olacak bir Samsun için hep beraber çalışıp tüm bunları gerçekleştirdikten sonra Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN şehrini layık olduğu yere getirdiğimizin mutluluğunu yaşayacağım.

Hepinizin bilmesini isterim ki bugün içinde bulunduğumuz durum içler acısı; Bu sıkıntılı duruma 7 Haziranda son vermek görevi hepimize düşüyor. Bunun için Türkiye’de CHP iktidarına ihtiyaç vardır. Bu anlamda sonuna kadar çalışarak bugüne kadar nasıl insanlarımızla ve örgütlerimizle iç içe olduysam bundan sonra da aynı çalışma azmini göstereceğimin herkesçe bilinmesi isterim dedi.