ZEYBEK VEZİRKÖPRÜ'DE

CHP Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek; Vezirköprülüler tarafından Milletvekili gibi karşılandı

CHP Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek; Vezirköprülüler tarafından Milletvekili gibi karşılandı...

CHP Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak Milletvekilliği Seçimi dolayısı ile sahaya indi.

CHP içinde yapılan Önseçimde 1.sıra Milletvekili Adayı çıktıktan sonra Samsun’un tüm ilçelerindeki CHP İlçe Başkanlıklarına teşekkür ziyareti yapan, zaman zaman da esnaflar ve gittiği ilçenin halkıyla bulaşan Kemal Zeybek seçim çalışmalarına sahaya tam inerek Vezirköprü İlçesinden başladı.

Vezirköprü de esnaf ziyareti yapan Zeybek aynı zamanda parklarda ve sokakta bulunan herkesten destek istedi.

Vezirköprü’de büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Zeybek; tüm cadde ve sokaklarda bulunan esnaf ve vatandaşla özel olarak ilgilendi. Zaman zaman neşeli diyalogların yaşandığı Vezirköprü ziyareti esnasında ilgi ve sevgiyle karşılan Zeybek gördüğü herkesle kucaklaştı.

Bölgenin bir evladı olarak Vezirköprülülerden oy isteyen Zeybek; karşılaştığı emeklinin sorununa bayramlarda ikramiye ve intibak yasası, öğrencilerin sorunlarına karşılıksız burs, çiftçilerin sorunlarına üretimin desteklenmesi ve mazotun fiyatının 1,5 TL olması, borçlu vatandaşların sorunlarına kredi kartları borcunun yüzde 80 silineceği, taşeron olarak çalışan işçilerin devlet güvencesinde olacağı, işsize istihdam sağlanacağı, aile sigortası ile yoksul aile kalmayacağı, asgari ücretin en az 1500 TL olacağı ve esnafın sorunlarına tüm çözümlerin CHP ile geleceğini söyledi.

Kendisini karşılayan vatandaşın sorunlarını özellikle dinleyen Zeybek;  Samsun’un en önemli ilçelerinden ve en çok köye sahip olan Vezirköprü’nün sorunlarını CHP iktidarının çözeceğini söyledi.

Vezirköprü’de tarihi bedesten çarşısı ve tüm sokaklarında bulunan esnafları teker teker ziyaret eden ve Vezirköprülüler tarafından Milletvekili gibi karşılanan Zeybek 2015 yılı 7 Haziran seçimleri köylümüzün, esnafımızın, işçimizin, üreticimizin, geleceğimizin, milletimizin seçimi olacaktır. Bu seçimde desteklerinizle CHP’yi iktidar yaptığınız takdirde Yaşanacak Bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz dedi.