Zeytinlik Gençlerinden Örnek Davranış!

Zeytinlik Mahallesi'nin gençleri, gerek web siteleri gerekse sosyal medya aracılığı ile başlattıkları sosyal sorumluluk projeleri il sınırlarını aşmış durumda

Zeytinlik Mahallesi'nin gençleri, gerek web siteleri gerekse sosyal medya aracılığı ile başlattıkları sosyal sorumluluk projeleri il sınırlarını aşmış durumda.

[gallery ids="40682"]
BU YIL İKİNCİSİ YAPILDI
Zeytinlik Mahallesi gençlerinin başlattığı yardım kampanyasıyla toplanan kırtasiye malzemeleri, Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki ilkokul öğrencilerine teslim edildi.
Proje adına konuşan Emre ARAT;  "Geçen sene sayfamıza Viranşehir'den bir Öğretmen hanım tarafından gelen mesaj bizi çok etkiledi. Bizde hemen Mahalle arkadaşlarımız ile neler yapabileceğimizi düşündük ve elimizden geldiği kadar maddi külfeti toplayarak yardım yapma kararı aldık. Geçen sene Şanlıurfa İlimizin Viranşehir ilçesine ve Ardahan ilimizde bulunan Hasköy ilçesine gönderdik."
HER SENE 2 OKUL
Her sen en az 2 okul'a kırtasiye ve giyim yardımı hususunda vizyon çizdiklerini belirten Emre Arat, "Geçen sene yapılan yardımda kendimizi kanıtladık, Mahalle esnafımız ve Sakinlerimiz bizlere çok destek çıktı. Bize verdikleri bu özgüvenden dolayı kendilerine hep teşekkürü bir borç bildik. Bu özgüven ile her sene, ülkemizin uzak köşelerinde ki okullara yardım kampanyası düzenlemeyi kendimize vizyon edindik."
Amaçlarının daha çok yardım yapmak olduğunu belirten arat, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.