ZOR'DAN 2015-2016 DEĞERLENDİRMESİ…

Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şube Başkanı Sefa Zor 2015-2016 eğitim – öğretim yılının değerlendirilmesi ile ilgili basın açıklaması yaptı

Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şube Başkanı Sefa Zor 2015-2016 eğitim – öğretim yılının değerlendirilmesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Zor: Eğitim sistemimizin temel taşları (paha biçilmez cevherleri) öğretmenlerdir. Hangi teknolojik gelişme olursa olsun, hangi yeni eğitim sistemi uygulanırsa uygulansın öğretmenin yerini tutacak ikinci bir kişi, sistem ya da nesne yoktur. Geçmişten günümüze, toplumlarda öğretmenler yeri başka kişi ve kavramlarla doldurulmayacak insanlardır. Öğretmenler bin yıllardır yaptığı gibi geçen yılda da dünyanın imarı, insanlığın ihyası ve yarınların inşası için görevlerini hakkıyla yapmışlardır" diye konuştu.
Zor açıklamasında; “Şahsım, kurumum ve milletim adına; ilgililerin ilgisizliğine, yetkililerin gamsızlığına, dostların vefasızlığına rağmen, hak ettiği ve beklediği sosyal, kültürel, mesleki, ekonomik ve inanca dair haklarından yoksun olsa da işini hakkıyla yapan yönetim ve denetim personeli, öğretmen, şef, memur, yardımcı hizmetler personeli ve diğer tüm meslektaşlarıma huzur dolu teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yaptığı açıklama ile sendika üyelerine de seslenen Zor; "Aktif Eğitimciler Sendikası, ülkemiz eğitiminin, eğitim çalışanlarının, dolayısıyla milletimizin ve insanlığın ortak dertlerine aktif yöntemlerle çözümler aramak, faaliyette bulunduğu ortam ve alanlarda ortak mutluluğumuz için farkındalık oluşturmak ve katma değer üretmek üzere çıkmış olduğu kutlu yolculuğa devletimizin dirlik ve düzeni, milletimizin birlik ve beraberliği ile insanlığın ortak saadeti için kahramanca ve yılmadan devam edecektir. Bizi bu kutlu yolda yalnız bırakmayarak kuruluşumuzun 2. yılında 38 eğitim öğretim ve bilim sendikasından ülke genelinde ve ilimizde 5. büyük sendika olmamızın gururunu  sağlayan 508 üyemize de teşekkürü bir borç biliriz" dedi.
şokhaber.net