ANADOLU MAHALLESİ'NDE HÜSEYİN EDİS RÜZGÂRI

MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis hükümete sert sözlerle yüklenirken, Samsun'un sahipsizliğinden yakındı

ANADOLU MAHALLESİ'NDE HÜSEYİN EDİS RÜZGÂRI
30 Mayıs 2015 - 12:08
MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis hükümete sert sözlerle yüklenirken, Samsun'un sahipsizliğinden yakındı.
Edis; 'Samsun'un geri kalmışlığı beceriksiz ve basiretsiz siyasetçilerin eseridir' dedi.
HALKIN VİCDANINDA YOKLAR
Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı tarafından Samsun'un, İlkadım İlçesi Anadolu Mahallesi'nde düzenlenen mitingde hükümete sert sözlerle yüklenen MHP Samsun Milletvekili Aday Hüseyin Edis, 'Yolsuzlukların üzerine gideceğiz' diyerek göreve gelenler Cumhuriyet Tarihinin en büyük yolsuzluk dosyasını mecliste aklasalar da halkın vicdanında asla aklayamamışlardır. Bu zihniyete dur demenin tek yolu halkımızın 7 Haziranda sandıkta vereceği oylar olacaktır' dedi.
AYNI SENARYO VİZYONDA
Her seçimde aynı filmin ısıtılarak halkın önüne koyulduğunu ancak Türk halkının AK Parti'nin gerçek yüzünü gördüğünü ifade eden Edis; 'Her seçimde 'şunu yapacağız, bu hizmeti getireceğiz' diyerek halkımın gözünü boyamaya çalışıyorlar. Seni tutan mı vardı ki bu zamana kadar yapmadın? Tek başına 13 yıldır iktidardasın niye yapmadın? Çünkü dert halka hizmet etmek değil, dert kendi yandaşlarını zengin etmek halkımıza da sadece vaat vermek bu hükümetin âdeti haline gelmiş' diye konuştu.
NEREDEN NEREYE GELDİK
Sözleriyle büyük alkış alan Edis konuşmasını şöyle tamamladı: 'Samsun bizim hizmet etmeye mecbur olduğumuz ve vefa borcumuzu ödeyeceğimiz Karadeniz'in incisi bir şehirdir. Çok değil 30-35 yıl önce bu şehir Türkiye'de 7. sırada yer alırken, şimdi ise 30 lu sıralarda yer almaktadır. Yazık değil mi bu şehre? Samsun'un geri kalmasındaki en büyük etken inanın bu zamana kadar Samsun'da siyaset yapanların beceriksizliği ve basiretsizliğidir. Biz bu devranı tersine çevirmek için adayız ve hizmet etmeye talibiz dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum