Anadolu Öğretmen Lisesi 102 Mezun Verdi

Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun olan 102 öğrenci için okul bahçesinde Mezuniyet töreni düzenlendi

Anadolu Öğretmen Lisesi 102 Mezun Verdi
27 Mayıs 2015 - 10:02
Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun olan 102 öğrenci için okul bahçesinde Mezuniyet töreni düzenlendi.
Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Konuşmaların ardından 93.04 puanla okul birincisi Ahmet Namlı’ya, 92.20 puanla okul ikincisi olan Büşranur Duman’a, 91.77 puanla okul üçüncüsü olan Semih Demir’e davetli protokol tarafından plaketleri takdim edildi.
Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesinde düzenlenen törene; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mustafa Hatipoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mustafa Hatipoğlu yaptığı açılış konuşmasında,  “Değerli veliler, 4 yıl önce bize emanet ettiğiniz yavrularınızı bugün sizlere bilgi ve becerileri ile donanmış birer genç olarak teslim ediyoruz. 2000-2001 yılında eğitim-öğretime başlayan okulumuz bu yıl 12. dönem mezunlarını veriyor. Bugüne kadar 953 öğrenci okulumuzdan mezun oldu. Bunların bir kısmı da değişik üniversiteleri bitirerek değişik alanlarda çalışma hayatına atıldı. Buradaki kazanımlarınız ile bir meslek seçecek, burada gelişen kişiliğiniz, sizin önünüzü oluşturacak, milletimize ve devletimize faydalı birer insan olabilecek bütün güzellikleri kazanmış olarak buradan mezun olduğunuzu düşünüyorum” dedi.
12 sınıf öğrencilerinin 11. sınıf öğrencilerine bayrak ve flama tesliminin ardından 2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul birincisi 12- D sınıfından Ahmet Namlı, okul yaş kütüğüne isimlerini çaktı.

[gallery ids="28770"]
Duygulu anların yaşandığı mezuniyet töreninde diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler ise havaya kep atarak o mutlu anı yaşadılar.

[gallery ids="28774"]
Daha sonra okulda dereceye giren öğrencilere, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu tarafından hediyeler takdim edildi.

[gallery ids="28775,28772,28771"]
Program okul öğretmenlerinin karne, takdir ve teşekkür belgeleri dağıtımı ile sona erdi.

NAMIK AZGIN

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum