ANAKENTSPOR 2'YE 3 MAĞLUP

Voleybol Bayanlar 1'inci Lig B Grubu'nun 16'inci haftasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Numune'yi konuk etti

ANAKENTSPOR 2'YE 3 MAĞLUP
13 Ocak 2018 - 23:40
Voleybol Bayanlar 1'inci Lig B Grubu'nun 16'inci haftasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Numune'yi konuk etti.
8 HAFTA SONRA MAĞBULİYETLE AYRILDI
İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan maça iyi başlayan Samsun temsilcisi ilk seti 25-15 üstün tamamlayarak 1-0 öne geçti. İkinci seti ise kırmızı-beyazlılar 23-25 kaybederek rakibinin beraberliği sağlamasının önüne geçemedi.  Üçüncü sette ise sahada Anakentspor resitali vardı. Samsunlu sultanlar oynadığı etkili oyunla skorda farkı açmayı başardı. Kırmızı-beyazlılar bu seti 25-15 kazanarak 2-1 öne geçti. Anakentspor dördüncü seti ise 21-25 kaybedince müsabaka tie-break setine uzadı. Uzatma setini de kırmızı-beyazlılar 14-16 rakibinin kazanmasına engel olamadı ve sahadan 8 hafta sonra mağlubiyetle ayrıldı. Müsabakayı Kulüp Başkanı Kadir Koçak, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve kulübün yönetim kurulu üyeleri birlikte izledi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum