Anakentspor'da Psikolog Desteği Devam Ediyor…

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor’un voleybol alt yapısında yer alan sporculara verilen psikolog eşliğinde eğitim devam etti

Anakentspor'da Psikolog Desteği Devam Ediyor…
04 Mart 2019 - 19:35
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor’un voleybol alt yapısında yer alan sporculara verilen psikolog eşliğinde eğitim devam etti. Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Kara, “Psikolog desteği sporcularımızın hem fiziki hem de mental gelişimlerini olumlu etkiliyor” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor’da voleybol alt yapısıyla geçen yıl yaptığı psikolog desteği hamlesi devam etti. Kulübün alt yapıda her yaş kategorisinde forma giyen oyuncuları ve voleybol okulunda eğitim alan sporcular ikinci kez psikologla buluşturuldu. Sporcu psikolojisi başta olmak üzere birçok konuda sporculara eğitim veren Psikolog Elif Tutkun, kız çocuklarına önerilerde bulundu. Ayrıca sporcu velileri için de bir seans düzenlenerek çocukların psikolojisi ve onlara nasıl davranmaları gerektiği konusunda da bilgi verildi.
Spora sadece sportif başarı olarak bakmadıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Kara, “Alt yapıda çok ciddi çalışmalarımız var. Ayrıca voleybol okulumuzda ve diğer yaş gruplarında da birçok voleybolcu adayını bünyemizde barındırıyoruz” dedi. Psikolojinin yaşamın her alanında öneminin büyük olduğunu söyleyen Kara, “Sporcularımızın hem fiziki hem de mental gelişimlerini olumlu etkileyeceğine inandığımız psikolojik desteği vermek kulüp olarak bizim görevlerimizden biri. Alt yapıda görev alan antrenörlerimizle birlikte başlattığımız bu güzel projeyi devam ettiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de psikolog eşliğinde eğitimlerimiz devam edecek” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum