ANAKENTSPOR'DAN İLK GALİBİYET

Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) 4

ANAKENTSPOR'DAN İLK GALİBİYET
23 Ekim 2017 - 20:58
Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) 4. Haftasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i ağırladı.
İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan maça temsilcimiz iyi başlayan taraf oldu. Samsun ekibi, 4. Hafta mücadelesinin ilk periyotunun başlarında rakibi karşısında farklı üstünlük kurmayı başardı ve ikinci periyota 23-10 önde başladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü korumayı başaran Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor devre arasına 41-29 galip gitti.
VERDİĞİ RAHATLIKLA SKORU KORUMAYI BAŞARDI
Galibiyet parolası ile maça başlayan Samsun temsilcisi üçüncü çeyrekte de rakibinin farkı azaltmasına izin vermedi. Yaptığı sert savunma ile TED Ankara Kolejliler’in birçok hücumunu engelleyen kırmızı-beyazlılar, son 10 dakikaya 61-52 önde girdi. Son periyotta da farkın verdiği rahatlıkla skoru korumayı başaran Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, maçı 81-66 kazandı. Kırmızı-beyazlılar ligin başından bu yana süren galibiyet özlemini Samsun’a lider gelen Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i devirerek bitirdi.
ALKIŞLAYARAK KARŞILIKLI TEZAHÜRATLAR YAPTILAR.
Maç sonunda ise Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Başantrenörü Servet Özsüner, galibiyet sevincini maçtan sonra sahaya gelen oğlu Ege Can ile birlikte kutladı. Seyirciler, basketbolcuları alkışlayarak karşılıklı tezahüratlar yaptılar. Maçta 22 sayı üreten Deniz Can Çevik ise en skorer oyuncu oldu. Kırmızı-beyazlılarda, Uluğ Kaçaniku 13 sayı, Erin Gülerşen 12 sayı, Burak Şaşmaz 12 sayı, Deyan Ivanov 11 sayı, Cihan Amasyalı 5 sayı ve Emre Boztepe 4 sayı, Ahmet İlker Tunalı ise 2 sayı kaydetti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum