ANAYURT GAZETESİ 1 TL.

3 Nisan 1992 tarihinde kurulan ve 15 kuruştan daha sonra da yine yıllarca 25 kuruştan satışa sunulan Anayurt Gazetesi, 1 Ocak 2019 Yeni Yılı ile birlikte fiyatını 1 TL

ANAYURT GAZETESİ 1 TL.
01 Ocak 2019 - 18:51
3 Nisan 1992 tarihinde kurulan ve 15 kuruştan daha sonra da yine yıllarca 25 kuruştan satışa sunulan Anayurt Gazetesi, 1 Ocak 2019 Yeni Yılı ile birlikte fiyatını 1 TL. olarak belirledi.
Ulusal bir gazete olan Anayurt Gazetesi'nin Genel Merkezi Ankara olup, sahibi Belde Basın Yayın Haberleşme Ajansı, Radyo Televizyon Gazetecilik San. Tic. A. Ş. Kurucusu: Naci Alan ( merhum ), İmtiyaz Sahibi: Peyman Alan, Yönetim Kurulu Başkanı: Ülkü Bozkurt Meriç, Sorumlu Yazı işleri Müdürü: Ferda Pucak, Haber Müdürü: A. Cevat Uğraş ve Parlamento Temsilcisi Murat Polat.
Anayurt Gazetesi'nin Bafra Temsilcisi ve muhabiri ise Oktay Zerrin. Gazete Turkuvaz Dağıtım Pazarlama kanalıyla okurlara ulaşıyor.
Anayurt Gazetesi’nin bazı köşe yazarları ise şöyle:
Orhan Selen, M. Yahya Efe, Murat Polat, Ali Coşkun, Orhan Sal, Harika Ören, Namık Kemal Zeybek, Melike Bostan, Osman Baş, Oktay Taş, Özgür Güvenç, Barışcan İğrek.
Anayurt Gazetesi'ne Basın yolunda uzun ömürler dileriz.
Haber: Oktay ZERRİN- Anayurt Bafra Muhabiri
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum