ANKARA'NIN GÖBEĞİNDE REZALET!!!

Ankara hızlı Tren Gar’ında görenleri duyanları hayrete düşüren olay! Ankara Gar’ında yolcular bekleme salonunda çağdışı uygulama ile karşı karşıya kalmakta

ANKARA'NIN GÖBEĞİNDE REZALET!!!
03 Haziran 2015 - 01:32
Ankara hızlı Tren Gar’ında görenleri duyanları hayrete düşüren olay!

Ankara Gar’ında yolcular bekleme salonunda çağdışı uygulama ile karşı karşıya kalmakta. Bekleme salonunda ilgin ve ilkel bir yöntem ile kulakları sağır edecek bir sesle çalıştırılan vantilatörler!

Sağlam insanın bir dakika bile durmayacağı bir ortamda yolcular bu şekilde bekletilmekte.

Yetkililere sorulduğunda vurdumduymaz ukala ve aşağılayıcı bir üslupla vatandaşları terslemekteler… Özellikle güvenlik görevlilerinden birkaçı gerçekten çok ilginç tavırları ile vatandaşları azarlamaktalar.

Konu Gar müdür yardımcısına iletildiğinde o da aynı şekilde ne olmuş havalandırıyoruz diye cevapla vatandaşı geçiştiriyor. Bu sesli ortamda yolcular zoraki o sesli ortamda oturtulmakta.

Sayın Ulaştırma Bakanı hızlı Trenden dolayı övünmekte… Övünmekte de haklı. Çok güzel bir hizmet. Yabancıların bu Gar’a gelmiyordur herhalde?  Ancak, o hızlı trenlere binecek olan yolculara bu çağda bu şekilde “ÇİN” işkencesine maruz bırakmak doğru mu? Bu uygulamalardan herhalde haberiniz yoktur Sayın Bakanım? Sayın bakan bu sizin kabahatiniz değil, ancak oradaki sorumlu kişilerin o makamlara layık olmadığını apaçık! Buna da hak vereceğinizi umuyoruz…

Bu haberi okuduğunuzda inanmayacaksınız. Bizde onu düşüneceğinizi bildiğimiz için videolu görüntüleri yayınlamak durumunda kaldık!

https://youtu.be/PGoyXk1cVRU

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum