ANLAMLI BAĞIŞ'A ANLAMLI PLAKET

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’ na bağış yapan iş adamı Poelsan Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Dağdelen’ e Vakfa yaptığı bağışa istinaden Bronz Plaketi

ANLAMLI BAĞIŞ'A ANLAMLI PLAKET
12 Ekim 2016 - 19:49
7-bos-kalip-haberTürk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’ na bağış yapan iş adamı Poelsan Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Dağdelen’ e Vakfa yaptığı bağışa istinaden Bronz Plaketi ve Beratı takdim edildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım’ a günün anısına Şirket Genel Müdürü Hakan Dağdelen tarafından çiçek takdim edildi ve ayrıca törende Yönetim Kurulu üyelerinden Yeliz Dağdelen Gür, Filiz Dağdelen Günday, Deniz Dağdelen ve Murat Gür’ de hazır bulundu.
1HAYIR, SEVERE TEŞEKKÜR
Günün anısına bir konuşma yapan Vakıf Temsilcisi Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, “Mehmetçik Vakfı’nın kuruluş amacı Türk Silahlı Kuvvetlerinde yaptığı vatan hizmeti esnasında; şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere belirlenen esaslara göre ölüm ve maluliyet yardımı yapmaktır. Bugüne kadar Vakfımızdan 44 bin 370 kişiye toplam 581 milyon 79 bin 209 TL yardım yapılmış ve halen 8 bin 922 kişiye aylık ortalama 6 milyon 250 binTL yardım yapılmaktadır. Yapılan bu yardımların gelir kaynağını menkul, gayrimenkul ve kurban bağışlarından elde edilen gelirler oluşturmaktadır. Bu arada Vakfımıza yaptıkları bağış nedeniyle Poelsan Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Dağdelen’ e Vakfımız adına teşekkür ediyor ve diğer kuruluşlara da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” dedi.
23HER ZAMAN YANINIZDAYIM
Poelsan Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Dağdelen’ de, “Bu güzel anlamlı günde yaptığımız küçük bağışa karşılık bizlere bronz plaket veren Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım’ a kuruluşumuz adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki birlikteliğimiz her zaman olduğu gibi devam edecektir. Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimize rahmet, geride kalan gözü yaşlı ailelerine başsağlığı; Gazilerimize ise acil şifalar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum