ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİ İLE BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Anneler Günü'nü şehit anneleriyle birlikte geçirdi

ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİ İLE BULUŞTU
09 Mayıs 2016 - 14:11
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Anneler Günü'nü şehit anneleriyle birlikte geçirdi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nca Bafra Öğretmenevinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde şehit anneleri ile bir araya geldi. Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyelerinin katıldığı etkinlikte Karaaslan, şehit annelerinin acılarını paylaşarak, anneler gününü kutladı.
Çiğdem Karaaslan şehit aileleriyle buluştuğu etkinlikte yaptığı konuşmasına başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak başladı. Karaaslan, ''Bütün anneler kıymetlidir, bütün anneler özeldir ama şehit annelerimiz daha değerli ve kıymetli. şehit annelerimiz bu vatanın selameti için bu vatanın, bu millettin devamlılığı için yavrularını şehit verdiler. Allah hepinizden razı olsun'' dedi.
''Sizler bizim en kıymetlimizsiniz, sizler bizlere emanetsiniz'' diyen Karaaslan, ''Şehit ailesi olmak elbette her şeyden çok daha büyük bir acı, bunu en iyi yaşayan bilir, içinde hisseden bilir. Bilin ki her bir şehit haberi geldiğinde Türkiye'nin içi kan ağlıyor. En son Bafra'daki şehidimiz ile ben Türkiye'nin çok farklı yerlerinde, birçok insanın ağlamaklı şekilde bizlerle iletişime geçtiğini ve üzüntülerini bize ifade ettiklerine şahit oldum. Her şehit haberi aldığımızda inşallah bu son olur diyoruz. İnşallah bir daha olmasın bir daha gençlerimizi toprağa vermeyelim istiyoruz. Sizlerden tek bir şey rica ediyorum. Bizler de sizin evlatlarınız. Bir evladınızı kaybettiniz milyonlarca evladınız var sizin için kalbi atan. Şehitlerimizin emanetlerini hepsi bizlerin emanetidir'' dedi.
Türkiye olarak zor bir dönemden geçtiğini de belirten Karaaslan, ''İçerde dışarda, 7 düvele karşı mücadele ediyoruz. Allah'ın izniyle bundan selametle çıkacağız ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti geleceğe güvenle yürüyecek. Hepinizin ellerini tek tek öpüyor, bütün annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Çiğdem Karaaslan, şehit annelerine Kuran-ı Kerim ve şal hediye etti.
Etkinliğe ayrıca Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı, Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Mümine Ersin katıldı.
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Karaaslan, etkinliğe katılmadan önce Muş'un Varto ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit annesi ve babasıyla görüşen Karaaslan, taziye dileklerini ileterek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
KIRCALI'YA BAŞSAĞLIĞI
Çiğdem Karaaslan son olarak geçtiğimiz hafta içinde amcasını kaybeden AK Parti Samsun Millevekili Orhan Kırcalı'yı evinde ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum