Annelerimize minnet borçluyuz

Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, annelerin toplumun temel direği olduğunu belirterek, “Ülkemizin bugünlere ulaşmasında, bizlerin yetişm

Annelerimize minnet borçluyuz
07 Mayıs 2016 - 16:37
Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, annelerin toplumun temel direği olduğunu belirterek, “Ülkemizin bugünlere ulaşmasında, bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olan annelerimize minnet borçluyuz” dedi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde annelerin aile içinde başrol oynadığını ifade eden Başkan Murzioğlu, “Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan annelerimiz, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumlulukları da unutmayarak, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağlarlar. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere ait olduğuna göre toplumların mimarı da onlardır” dedi.
Dünyanın en kutsal varlığı
Mesajında, annelerin toplumun temel direği olduğuna vurgu yapan Murzioğlu, “Ülkemizin bugünlere ulaşmasında, bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olan annelerimize minnet borçluyuz. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Böyle özel bir misyonu bulunan kadınlarımızın, aynı zamanda ekonomiye ve ticarete ellerini dokundurduklarında ne güzel bir bereketin ve başarının altına imza attıklarını sayısız örnekle biliyoruz. Onlar hem insanları dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren yaşamın en ana unsuru, hem de iş dünyamızın, üretim gücümüzün güçlü dinamikleridir. Kadınlarımız, analarımız çok şey değil, belki de herşeydir. Bu duygu ve düşüncelerle, Samsun iş dünyası adına dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyor, onları saygıyla selamlıyorum" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum