ARAP BASININDAN ŞAHİN'E ZİYARET

KÖRFEZ ÜLKELERİ BASIN MENSUPLARI TEMSİLCİLERİNDEN OLUŞAN HEYET VALİ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ İlimizi ziyaret eden körfez ülkeleri basın mensuplarının temsilcilerinden oluşan heyet, Samsun

ARAP BASININDAN ŞAHİN'E ZİYARET
21 Mayıs 2015 - 18:35
KÖRFEZ ÜLKELERİ BASIN MENSUPLARI TEMSİLCİLERİNDEN OLUŞAN HEYET VALİ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

İlimizi ziyaret eden körfez ülkeleri basın mensuplarının temsilcilerinden oluşan heyet, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

Samsun ilimizin sahip olduğu turizm potansiyelini körfez ülkeleri ve şehirlerinde tanıtmak amacı ile Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen kapsamlı tanıtım turuna (pres trip) katılmak üzere ilimizde bulunan körfez ülkeleri turizm acenteleri temsilcilerinden oluşan heyet, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

Türk Hava Yolları Samsun Bölge Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu ziyarette yaptığı konuşmasında, ’’Sayın Valim; Türk Hava Yolları Samsun Bölge Müdürlüğü olarak, Samsun’u körfez bölgesi ülkelerin şehirlerinde tanıtmak amacı ile bu programı düzenledik. Bu programda amacımız bölgedeki insanların ilgisini çekip Samsun’u tanıtmaya çalışmaktır. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.” dedi.

Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN ziyarette yaptığı konuşmasında, ’’Öncelikle bütün misafirlerimize Samsun şehrimize hoş geldiniz diyorum. Samsun sizlerin de fark ettiği gibi turizme son derece elverişli bir şehirdir. Turistlerin gittikleri yerde en çok aradıkları şey huzur ve kendilerini güvende hissetmeleridir. Onun için biz Samsun’a getireceğiniz her turiste garantör olacağız.

Samsun Karadeniz kıyısında dört ulaşım aksını bünyesinde barındıran bir ildir. Kara, deniz, demir ve havayolu ulaşım aksına sahip olması ilimizin diğer iller ve ülkelerle bağlantısını daha rahat bir şekilde sağlamaktadır. Samsun’un turizmle ilgili diğer önemli bir avantajı da sağlık sektörü ile ilgili olan avantajıdır. Türk Hava Yolları’na bu organizasyonu düzenlediği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum