ARIBURNU İLKOKULUNDA ÖĞRENCİ YAZAR BULUŞMASI

İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu Okul Müdürü Zekeriya Keskin, “Çocuk kitapları yazarı Gökhan Akçiçek öğrencilerimizle ile söyleşi yaptı” dedi

ARIBURNU İLKOKULUNDA ÖĞRENCİ YAZAR BULUŞMASI
21 Mart 2018 - 11:32
İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu Okul Müdürü Zekeriya Keskin, “Çocuk kitapları yazarı Gökhan Akçiçek öğrencilerimizle ile söyleşi yaptı” dedi.
Samsun Maarif Hareketi kapsamında Arıburnu ilkokuluna davet edilen yazar Gökhan Akçiçek, öğrenciler ile anılarını ve yazarlık deneyimlerini paylaştı.
ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Okul Müdürü Zekeriya Keskin “Öğrencilerimizi yazar Gökhan Akçiçek ile buluşturarak onların kitap okuma alışkanlıklarının gelişimine katkıda bulunmayı amaçladık. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri yapmayı planlıyoruz”  diye konuştu. Yazar Gökhan Akçiçek ise  “Çok heyecanlı ve istekli bir öğrenci grubu ile söyleşi yaptığım için çok memnunum.  Bu tür etkinliklerin öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarına katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu etkinliği düzenleyen Okul Müdürü Zekeriya Keskin‘e teşekkür ederim“ dedi.
Yazar Gökhan Akçiçek  ile sohbet eden öğrencilerimiz aldıkları kitapları imza ettirmenin sevincini yaşadılar. Bin altı yüz civarın öğrencimizin katıldığı yazar öğrenci buluşması çok yararlı geçti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum