Artık yeter!

Şırnak’ta terör örgütü ile çatışmada şehit düşen Özel Harekât Polisi Ersan Gürpınar’ın son bir yılda Samsun’un 7

Artık yeter!
12 Mayıs 2016 - 22:01
Şırnak’ta terör örgütü ile çatışmada şehit düşen Özel Harekât Polisi Ersan Gürpınar’ın son bir yılda Samsun’un 7. Şehidi olduğunu ifade eden CHP İlkadım İlçe Başkanı Türkel, “Ülke yangın yerine dönmüşken, birilerinin başkanlık hevesi için anaların ağlamasına izin vermeyeceğiz” dedi.
Ülkenin adeta bir yangın yerine dönüştüğünü ancak birilerinin başkanlık hevesi yüzünden Temmuz 2015’ten itibaren tırmandırılan terör saldırıları ile Samsun yeni bir şehit haberi ile yıkıldığını ifade eden CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, hayatının baharında daha 23 yaşında terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada şehit düşen Özel Harekât Polisi Ersan Gürpınar’a rahmet dilerken, ailesine ve tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına başsağlığı mesajı verdi. Türkel, “Hayatının baharında 23 yaşında gencecik bir vatan evladımız terör örgütü ile çatışmada şehit düştü. Ülkemiz adeta yangın yeri ve sıkıntılarla mücadele ederken, birileri başkanlık hevesinde olmasını kabul etmemiz mümkün değil. Bu heves yüzünden daha kaç haneye ateş düşecek, analarımız daha ne kadar ağlayacak. Artık yeter” dedi.
“Gün geçmiyor ki şehit haberleri ile ülkenin her köşesi yangın yerine dönüşmesin” diyen Başkan Türkel, “Sivil ya da güvenlik güçlerimizin şehit olmaları ile acılarımız her geçen gün kat ve kat artmaktadır. Birilerinin ‘başkanlık’ hevesi yüzünden Samsun ili genelinde Temmuz 2015’ten itibaren 7 güvenlik görevlimizi gözyaşlarımız arasında toprağa verdik. Birileri heveslerine kavuşabilmek için daha ne kadar vatan evladımızı şehit vereceğiz. Buna artık dur deme zamanı geldi de geçmektedir. 14 yıldır tek başına iktidar olan AKP Hükümeti’nin yapması gereken tek çözüm, derhal istifa etmeli ve ülkemizi bu karanlıktan kurtarmalıdır” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum