"Artvin Altın Boğa Doğa Filmleri Kültür ve Sanat Festivali" heyecanı yaşanmaya başladı.

Artvin’de yine Festival heyacanı yaşanıyor “Artvin Altın Boğa Doğa Filmleri Kültür ve Sanat Festivali” heyecanı yaşanmaya başladı

"Artvin Altın Boğa Doğa Filmleri Kültür ve Sanat Festivali" heyecanı yaşanmaya başladı.
17 Ekim 2014 - 00:05
Artvin’de yine Festival heyacanı yaşanıyor

“Artvin Altın Boğa Doğa Filmleri Kültür ve Sanat Festivali” heyecanı yaşanmaya başladı.

Artvin Belediyesi tarafından 21- 25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan  ‘’Artvin Altın Boğa Doğa Filmleri Kültür ve Sanat Festivali” in ilk programı olan Fotoğrafçılık çalıştayı düzenlendi.

Artvin Belediyesi tarafından gerçekleştirilen  “Artvin Altın Boğa Doğa Filmleri Kültür ve Sanat Festivali” Fotoğraf çalıştayı kapsamında ilimize gelen ünlü fotoğraf ustaları Faruk Akbaş, Taner Günay Artvin’de fotoğrafçılarla buluştu.

Artvin Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleşen Doğa fotoğrafçılığı söyleşisine, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Süleyman İnal, Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Kurul Özel, Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Fotoğraf kulüpleri üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Artvinli Fotoğraf Sanatçısı Süleyman İnal ilimizde çekmiş olduğu fotoğrafların sunum gösterimiyle başlayıp ünlü fotoğrafçılar Faruk Akbaş ve Taner Günay’ın fotoğraf gösterileriyle devam etti.

Ardından sahneye çıkan Faruk Akbaş ve Taner Günay fotoğrafçılık hakkında salonda bulunanlara teorik bilgiler aktardı. Katılımcıların sorunlarına cevap verdiler.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, plaket törenine katılarak Faruk Akbaş Taner Günay ve Süleyman İnal’a plaket takdim etti.

Başkan Kocatepe, plaket takdimi sırasında yaptığı konuşmada Artvin’in tanıtımı noktasında fotoğraf sanatçıklarına çok iş düştüğünü günümüz sosyal medya ise bunun en büyük ayağını oluşturduğunu söyledi. Kocatepe,” Belediye olarak bu ilk çalışmamız. İnşallah seneye daha kalabalık bir ortamda bu çalıştayı yapmak nasip olur. Bizim amacımız Artvin’i madden ve manen yaşanılabilir bir kent haline getirmek” dedi.

Şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum