Asarcık'ın köyleri çamurdan kurtuluyor

Asarcık Belediyesi 30 Mart itibariyle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahalle içi yolların daha sağlıklı ve kullanılabilir bir şekilde olması, mahallelerde modern yaşam alanları oluşturulması

Asarcık'ın köyleri çamurdan kurtuluyor
20 Mayıs 2015 - 21:57
Asarcık Belediyesi 30 Mart itibariyle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahalle içi yolların daha sağlıklı ve kullanılabilir bir şekilde olması, mahallelerde modern yaşam alanları oluşturulması için inşaat sezonunun açılması ile birlikte parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.
Başkan Şerif Kılağuz, "Şuan ilçemize bağlı Gökgöl Mahallesi'nde hummalı bir çalışma başlattık. Ekiplerimiz kısa zaman içerisinde önemli bir yol kat etti. Bu çalışma kapsamında yaklaşık 3 km’lik köy yolu taş parke olacak ve artık köy yollarımız çamur olmayacak. Gökgöl mahallesinde yapacağımız çalışma tamamladıktan sonra ilçemizde örnek mahalle olacak ve tüm mahallelerimizde aynı çalışma sırasıyla yapılacak" dedi.
TÜM MAHALLELER AYNI OLACAK
"Asarcık İlçesi'nde yaşayan vatandaşlarımızın büyük şehirlerdeki gibi temiz bir ortamda yaşamaları için ve insanlarımıza sağlıklı bir zemin oluşturmak amacıyla tüm hızımızla çalışıyoruz" diyen Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, sözlerine şöyle devam etti; "Bu çalışmalar kapsamında ilçemizin her mahallesinde, her sokağında parke taşı uygulaması yapılacak. Bu çalışmalar sonrasında ilçemizin en uzak köyünde bile bir şehir merkezi görüntüsü olacak. En önemlisi çocuklarımız kışın okula giderken artık çamurlu yollardan gitmek zorunda kalmayacak. Tüm bu çalışmalar esnasında vatandaşlarımıza da verdiğimiz rahatsızlıktan özür diliyor ve bu çalışmalar kapsamında durmaksızın çalışan belediye personelimize de teşekkür ediyorum"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum