ASARCIK'TA KARLA MÜCADELE

ASARCIK'TA KARLA MÜCADELE Asarcık Belediyesi karla mücadele ekipleri aşırı kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor

ASARCIK'TA KARLA MÜCADELE
08 Ocak 2015 - 14:01
ASARCIK'TA KARLA MÜCADELE

Asarcık Belediyesi karla mücadele ekipleri aşırı kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Asarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için 24 saat çalışmalarına devam ediyor. Hafta başından itibaren etkisini gösteren ve kısa sürede tüm Samsun'u etkisi altına alan kar yağışı sonrası Asarcık ilçesinde kapanan yollara anında müdahale edilerek yollar ulaşıma açılıyor.  Kar kalınlığının zaman zaman 70 cm'e kadar çıktığı ilçede, Asarcık Belediyesi ekipleri 24 saat görev yapıyor. Kapanan yollar kısa sürede tekrar açılıyor. Aynı zamanda kapanan yollara kar küreme ve tuzlama araçları ile müdahale ediliyor.

24 SAAT MESAİ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Son günlerde etkili olan aşırı kar yağışı nedeniyle mahallelerimizde ve ilçe merkezinde kapanan yolları açmak için karla mücadele ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bir çok yerde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar belediyemiz ekipleri tarafından anında müdahale ederek ulaşıma aıldı. Ayrıca buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarımızı da aralıksız devam ediyor. Belediyemiz karla mücadelepersoneli 24 saat boyunca hazır kıta olarak beklemekte. Halkımızın mağdur olmaması için tüm çalışmaları yapıyoruz" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum