ASARCIK'TA ÖĞRENME ŞENLİĞİ…

SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN ASARCIK İLÇESİNDE DÜZENLENEN ’ÖĞRENME ŞENLİĞİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN, Asarcık ilçesinde düzenlenen ‘Öğrenme Şenliğinin açı

ASARCIK'TA ÖĞRENME ŞENLİĞİ…
26 Mayıs 2015 - 13:31
SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN ASARCIK İLÇESİNDE DÜZENLENEN ’ÖĞRENME ŞENLİĞİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN, Asarcık ilçesinde düzenlenen ‘Öğrenme Şenliğinin açılış törenine katıldı.

[gallery ids="28665,28666"]
Asarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Asarcık ilçesi kent meydanında ilçedeki okullarda öğretim gören öğrencilerin 2014- 2015 öğretim yılı içerisinde yapmış oldukları faaliyetlerle ilgili ‘Öğrenme Şenliği’ düzenlendi.
Şenliğin açılışı Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
Şenlikte ayrıca ip çekme, akrobasi bisiklet gösterisi, konser,  yöresel oyunlar  ile öğrencilerin eğitim yılı içerisinde yaptıkları faaliyetler kurulan standlarda sergiledi.
Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN törende yaptığı konuşmasında,’’ Bu gün öğrenme şenliğinde Asarcık ilçemizde sevgili öğrencilerimizle birlikteyiz. Bu eğitim şenliğimizde tablet bilgisayar dağıtımı da yapacağız. İnşallah bu tabletleri alan öğrencilerimiz eğitimlerinde bunları en güzel şekilde değerlendirirler. Ben bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
Sayın Valimizin konuşmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nca alınan tablet bilgisayarlar başarılı 41 öğrenciye Samsun Valisiİbrahim ŞAHİN ve protokol üyeleri tarafından hediye edildi.

[gallery ids="28667,28668,28669,28670"]
Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN tören sonrası protokol üyeleri ile birlikte, Asarcık Şehit Ali Haydar BENGİ Yatılı Erkek Öğrenci Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.
Törende Asarcık Şehit Ali Haydar BENGİ Yatılı Erkek Öğrenci Kur’an Kursu yaptırma Derneği Başkanı Hüseyin AKKUŞ tarafından katkılarından dolayı Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN ve protokol üyelerine plaket takdim edildi.
Törene ayrıca Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz DEMİR, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Asarcık Kaymakamı Hicabi AYTEMÜR, Asarcık Belediye Başkanı Şerif KILAĞUZ, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin GİRGİN, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum