"ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ" PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Canik İMKB Anadolu Lisesi, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılmış olan Maarif Hareketi kapsamında Canik ilçesinde yürütülen “Asla Yalnız Değilsiniz” çerçevesinde önemli bir a

"ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ" PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
05 Şubat 2017 - 22:04
7- Boş kalıp haber 1Canik İMKB Anadolu Lisesi, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılmış olan Maarif Hareketi kapsamında Canik ilçesinde yürütülen “Asla Yalnız Değilsiniz” çerçevesinde önemli bir adım daha attı.
“Engelli öğrencilerimiz için engelsiz yaşam” sloganıyla yola çıkan Canik İMKB Anadolu Lisesi iki yürüme engelli öğrenci için İngilizce Öğretmeni Hasan Özen ile velilerden Emine Akyıldız ve arkadaşlarının çabalarıyla iki akülü engelli arabası aldı. İlki bir ay önce sahibine teslim edilen arabalardan ikincisi, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün, yine aynı okulun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Rehber Öğretmeni Selma Güler ve Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Saral’ın katılımıyla ihtiyaç sahibi öğrenciye evinde ziyaret edilerek verildi.
BU DAVRANIŞIN HERKESE ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM
Canik İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün, “Bir Olursak Biz Oluruz” anlayışıyla bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar da, ”Samsun Maarif Hareketi kapsamında ilçemizde yürütülen “Asla Yalnız Değilsiniz” projesi çerçevesinde yürütülen bu projelerin sivil toplum örgütlerinin yanı sıra okul aile birliklerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından desteklenmesinin her türlü takdirin üstünde olduğunun göstergesidir. Bu davranışın herkese örnek olmasını diliyorum. Bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu arada Canik İMKB Anadolu Lisesi Ailesi’nin bu duyarlı davranışından dolayı kutluyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum