Atakum AİH Lisesinde Eğitimde Durmak Yok!

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2017 Yaz Eğitim Etkinliklerine yoğun bir ders programı ile start verdi

Atakum AİH Lisesinde Eğitimde Durmak Yok!
12 Temmuz 2017 - 19:04
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2017 Yaz Eğitim Etkinliklerine yoğun bir ders programı ile start verdi. “Hem Eğlenecekler Hem Öğrenecekler” çalışma sistemi ile 4 hafta boyunca 180 öğrenciye eğitim verilecek.
Çeşitli içerikleri ile  Türkiye’nin farklı illerinde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen yaz etkinlikleri, Atakum AİHL’de de dolu dolu geçecek. Etkinlikler de öğrencilerin dil eğitimi, akademik başarı, değerler eğitimi gibi çalışmaların yanı sıra sosyal, sportif, kültürel etkinliklerde yapacaklar.  Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşecek yaz etkinliğine Ankara ve İstanbul illerinden misafir öğrenciler de katıldı.
YÜREKLERİMİZİ ÜLKEMİZ İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, yaz etkinlikleri açılış ve tanıtım programı Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Tura Coşkun, Samsun İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğan, Atakum Aihl idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Yaz sıcağında hedeflerini gerçekleştirmek için bu büyük fedakârlığı gösteren öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Okul Müdürü Zahit Köseoğlu; “Fetö ve küresel uzantılarının hain darbe girişiminin seneyi devriyesinin idrak ettiği bugünlerde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere vatanımız, milletimiz, ülkemiz ve değerlerimiz adına rahmeti rahmana yürüyen bütün şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz. Yine gazilerimize sağlık, selamet ve  afiyet diliyoruz. Asla unutmayın! Biz bir hakikatin farkındayız. “Ümmet için Türkiye ne anlam ifade ediyorsa İmam Hatip Okulları da  Türkiye için aynı anlamı ifade ediyor. O yüzden sloganımız şu “ Bedenlerimiz de o hal ilan edip yüreklerimizi değerlerimiz için ülkemiz için seferber edeceğiz. Sıra size geldiğinde vazife size tevdi edildiğinde dik duruşunuzla, söylemlerinizle, varoluşunuzla, attığınız adımlarla, davranışlarınızla, ürettiklerinizle ülkemizi en iyi noktalara taşımak adına gayret göstereceksiniz. Bu eğitim de bunun bir parçası, sizi olgunlaştıracak, sizi çok daha iyi noktalara taşıyacak ilmin bir parçası. Dolayısıyla  bu eğitimi fırsat bilmek ve bu imkânları en güzel şekilde değerlendirmek durumundayız. Hepinize şimdiden kolaylık ve başarılar diliyorum” dedi.
BİZİM GİDEBİLECEĞİMİZ BAŞKA BİR YERİMİZ YOK!
Öğrenciler ve öğretmenlere teşekkür konuşması yapan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Tura Coşkun, “Biz sizlerin çalışmasını istiyoruz. Size sağlanan bu güzel imkânları değerlendirip hayırlı fertler olarak yetişmeniz için elimizden ne geleni yapacağımızı bilmenizi istiyoruz. Akranlarınız gezerken sizler bir ay boyunca burada çalışacaksınız, öğretmen arkadaşlarımız yine aynı şekilde büyük fedakârlıkta bulunacaklar. Bu eğitim programını düzenleyen okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Şehir dışından gelen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sözlerine 15 Temmuz Darbe girişimi ile ilgili devam den Coşkun “ Türk Devletinin yani bizim gidebileceğimiz başka bir yerimiz yok. O yüzden ben her zaman şunu söylüyorum  “Ya toprağın altı ya toprağın üstü” o sebeple de 15 Temmuz şehitlerimizin, bu vatan için, bu devlet için, bu millet için şehit olan bütün şehitlerimizin, gazilerimizi yâd ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum başarılar diliyorum” diye konuştu.
Selamlama konuşmalarının ardından Atakum AİHL İngilizce Öğretmeni ve bölüm koordinatörü Ahmet Boylu, yaz okulu etkinliklerinde eğitim alacak 180 öğrenciye okulu tanıtarak program içeriği ile ilgili bilgi verdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum