Atakum AK Gençlik başkanını seçti.

Gençlik Hamza Macit'e emanet AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları 2

Atakum AK Gençlik başkanını seçti.
08 Şubat 2015 - 01:25
Gençlik Hamza Macit'e emanet

AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresine tek liste ile giren Hamza Macit Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Yalı Kafe'de düzenlenen ve çok sayıda gençlik kolları mensubunun yanı sıra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Karaduman ve Kenan Sarıoğlu, Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman ve eski İlkadım Belediye Başkanı Ahmet Okuyucu'nun da katıldığı kongrede tek liste ile seçime gidildi.

'AK GENÇLİĞE GÜVENİYORUM'

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptığı konuşmada AK gençliğe güvendiğini belirterek, "Atakum İlçe Gençlik Kolları bugüne kadar büyük çaba göstererek iki önemli seçimi geride bıraktı. Bu her iki seçimde de gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Atakum İlçesinde yerel seçimlerde sağlanan birlik ve beraberliğimiz örnek nitelikteydi. Bugünden sonra görevi devralacak olan yeni gençlik kolları başkanı ve yönetimiyle de aynı şekilde birlikteliğimiz örnek olacak. AK gençliğe güveniyorum. Kardeşimiz Hamza Macit'e yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

'GENÇLERE ÖRNEK OLUYORUZ'

Seçimlerden önce verdikleri sözleri birer birer yerine getirmeye devam ettiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirdikleri projelerde ve çalışmalarda gençlerin düşüncelerine önem verdiğini kaydetti. Başkan Taşçı, "Genç bir nüfusa sahip olan ilçemizde gençliği yakından ilgilendiren, hayatlarını kolaylaştıracak projelerle yolumuza devam ediyoruz. Bugün oturduğumuz makam koltuklarını yarın devredeceğimiz gençlere en iyi şekilde örnek olmak için çalışıyoruz" dedi.

'AYNI DAVA, AYNI HEYECAN'

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise konuşmasında ilçe gençlik kollarıyla bugüne kadar hep birlikte hareket ettiklerini belirterek, "Gençlerimiz bizim olmazsa olmazımızdır. Bugüne kadar teşkilatımızın en önemli yapı taşlarından olarak gördüğümüz gençlik kolları ile bundan sonra da aynı dava için aynı heyecan için yolumuza devam edeceğiz. Elimizde büyüyen, teşkilatın içinde yetişen Hamza Macit kardeşime ve yönetimine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Eski Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Karataş ise yaptığı konuşmada yeni seçilen başkan ve yönetimine başarılar diledi.

GENÇLİK KOLLARINDAN CUMHURBAŞKANLIĞINA..

AK Partinin gençlere verdiği öneme dikkat eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın köşke uzanan siyasi hayatından örnekler veren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "Bizim önümüzde çok başarılı bir örnek var. Siyasete gençlik kollarından başlayan ve ardından ilçe başkanlığı, il başkanlığı, büyükşehir belediye başkanlığı yaparak kendini kanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşadığı tüm zorluklara rağmen halkın gönlünde taht kurmuş ve bugün cumhurun reisi olmuştur. Onun davasını sürdüren gençler olarak sorumluluğumuzun farkındayız" dedi.

'SORUMLULUĞUNUZUN FARKINDA OLUN'

AK Parti'de bir dönem il gençlik kolları başkanlığı da yapan İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karaduman, "Bugün sizlere eski bir İl Gençlik Kolları Başkanı olan ağabeyiniz olarak sesleniyorum. Sizler bu ülkenin yarınlarısınız. Bugün siyasetimize yön veren bir çok isim, bir çok belediye başkanı partimizin kuruluşunda gençlik kolları mensubuydu. Sizler de yarın ilçemizi, şehrimizi, bölgemizi, ülkemizi yönetecek siyasetçiler olacaksınız. Üzerinizdeki sorumluluğun farkında olmalısınız" şeklinde konuştu.

İLK KUTLAMA TAŞÇI'DAN

Yapılan konuşmaların ardından seçime gidildi. Seçime tek liste ile giren Hamza Macit, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. Kongreye katılan protokol üyeleri yeni başkan ve yönetimiyle birlikte objektiflere poz verdi. AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit'i ilk kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı oldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum