Atakum, çocuk dostu bir kent
Atakum ilçesinin çocuk dostu bir kent olması yolunda önemli hizmetlere imza attıklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum, en çok çocukların kenti

21 Aralık 2018 - 20:40

Atakum Belediyesi olarak, çocuklar için de daha yaşanılabilir bir Atakum sunabilmek için çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirdikleri çocuk parklarının sadece oyun alanlarından oluşmadığını söyledi. Ebeveynlerin de vakit geçirebileceği alanlar, spor aletleri ve meyve fidanlarıyla, parkları daha da kapsamlı hale getirdiklerini kaydeden Başkan Taşçı, ilçedeki parkların önemli amaçlara hizmet ettiğini açıkladı.

Atakum’daki çocuk parklarının, yetişkinlerin de vakit geçirebileceği donanımlara sahip olduğunu belirten Başkan Taşçı, “İlçemize kazandırdığımız parklarda çocuklar için oyun alanlarının yanı sıra, yetişkinlerin de kullanabileceği spor aletleri, banklar ve yeşil alanlar bulunuyor. Çocuklarını bu parklara getiren ailelerde burada çocuklarını takip ederken, kendilerine ayrılan alanlarda spor yaparak vakit geçirebiliyor. Ayrıca bu yıl başlattığımız uygulama ile ilçemizdeki çocuk parklarına meyve fidanları dikmeye başladık. Çocuklarımız bizim çocukluğumuzda olduğu gibi, dalından meyve kopararak yiyebilecekler. Atakum’daki parklar, değerlerimizin unutulmaması adına da önemli bir görev üstlenmiş durumda. Bu anlamda çocuklarımızın oyunlar oynadığı parklar, milletimiz için canından vazgeçmiş kahraman şehitlerimizin, organlarıyla başkalarına hayat veren organ bağışçılarının ve toplumun her kesimi tarafından saygı ve kabul gören değerlerimizin isimlerini yaşatıyor” şeklinde konuştu.
FACEBOOK YORUMLAR