Atakum Son Dakikalarda Güldü!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden temsilcimiz Atakum Belediyespor sahasında oynadığı Görele spor maçını son 10 dakikada gelen goller ile 2-0 kazandı

Atakum Son Dakikalarda Güldü!
29 Ekim 2017 - 19:13
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden temsilcimiz Atakum Belediyespor sahasında oynadığı Görele spor maçını son 10 dakikada gelen goller ile 2-0 kazandı.
Samsun Spor Haber – Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden temsilcimiz Atakum Belediyespor sahasında oynadığı Görele spor maçını son 10 dakikada gelen goller ile 2-0 kazandı.
Spor Toto BAL 4. Grup’un  6. Haftasında Atakum şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma saat 14.00’de başladı.
Her iki takımında iyi başlayamadığı karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıya daha derli toplu başlayan ev sahibi ekip aradığı golü 81. Dakikada Gökhan şen’in penaltısı ile buldu.
Golden sonra rakip gol için Atakum Belediyespor kalesine yüklendiği dakikalarda ani gelişen atak ile ev sahibi ekip Ahmet Ürer ile farkı ikiye çıkardı. 2-0
BUNA ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI
Görelespor karşısında Atakum Belediyespor’un ilk golünü atan futbolcu Gökhan Şen maç sonunda yaptığı açıklamada “Öncelikle bütün takım arkadaşlarımın ayağına ve yüreğine sağlık, bu galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız vardı. Sonunda yüzümüz güldü. Galibiyeti ve attığım golü Külübümüzün en değerli insanlarından biri olan Medya Direktörümüz Emre Vural abime armağan ediyorum. Maçtan önce bana “Rüyamda gördüm gol atacaksın!” Dedi ve attım…” şeklinde konuştu.
Samsunsporluyuz.Com

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum