ATAKUM SOSYAL BELEDİYECİLİK İSTİYOR

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Yenimahalle'de görkemli bir mitinge imza attı

ATAKUM SOSYAL BELEDİYECİLİK İSTİYOR
23 Mart 2019 - 14:51
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Yenimahalle'de görkemli bir mitinge imza attı. Yüzlerce insanın soğuk havaya rağmen miting alanını doldurduğunu gören Deveci, "Atakumlular artık sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetilmek istiyor. Artık kullandığı oyun, verdiği verginin karşılığını görmek istiyor. 1 Nisan'dan itibaren Atakum Belediyesi sosyal bir belediyecilik modeli ile yönetilmeye başlayacak. Hazır mısınız?" şeklinde konuştu.
Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci'nin Yenimahalle mitingine CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın'ın yanı sıra CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak Atakum Belediyesi Kurucusu ve eski dönem Belediye Başkanı Metin Burma, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İzzet Kavtelek, İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Cemal Ceyhun Karaca ve Millet İttifakı Atakum Belediye Meclis Üyesi Adayları katılırken soğuk havaya rağmen yüzlerce insanın miting alanını doldurmasıyla renkli görüntüler ortaya çıktı.
ZORLUKLARA BİRLİKTE GÖĞÜS GERECEĞİZ
Atakumluların gözlerindeki ışıltıyı gördüğünü dile getiren Deveci, "Atakum Belediyesi'nin başkanı olmam tüm sorunları çözmeyecek. Ama karşımıza çıkabilecek tüm zorluklara karşı geliştirdiğimiz projelerimiz var. Halkını yanına almış bir belediye başkanını hiçbir şey durduramaz. Tüm zorlukları halkımızla birlikte göğüsleyecek, halkımızın söz sahibi olduğu bir yönetim modeli ile herkesin kazandığı bir Atakum Belediyesi ortaya koyacağız" ifadelerinde bulundu.
BURMA'NIN HAYALLERİNİ BEN TAMAMLAYACAĞIM
Mitingde söz alan Metin Burma'nın, " Atakum'la ilgili hayallerimi tamamlayamadım. Bu kent ile ilgili yarım kalan hayallerim var." cümlelerine Deveci, " Bu güzel kentin mimarı olan Metin Burma hayallerinin yarım kaldığını söyledi. Sevgili Burma, gönlün rahat olsun. Senin yarım kalan hayallerini ben tamamlayacağım. Senin gibi bilgi birikimi, deneyimi yüksek, sosyal belediyeciliğin ne olduğunu bilen bir duayene belediyenin her zaman ihtiyacı var. Atakum'un yarım kalan hayallerini birlikte tamamlayacağız. Atakum'u sadece Karadeniz'in değil tüm Türkiye'nin incisi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum