ATAKUM SPORCU FABRİKASI...

Atakum Sporcu Fabrikası'nda 22 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirilen judo antrenmanına çevre illerden gelen judocular renk kattı

ATAKUM SPORCU FABRİKASI...
26 Nisan 2018 - 13:09
Atakum Sporcu Fabrikası'nda 22 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirilen judo antrenmanına çevre illerden gelen judocular renk kattı.
YAKLAŞIK 125 SPORCU YER ALDI
Tokat ve Sinop illerinden gelen çeşitli kategorilerdeki judocuların yaptığı ortak antrenman güzel görüntülere sahne oldu. İl Müdürlüğümüz antrenörlerinden Yunus Aktaş, Cesur Çakır, Ayhan Balcı, DSİ Spor Kulübü Antrenörü Serkan Süer, Tekkeköy Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Ali Gür'ün de antrenör olarak katıldığı ortak antrenman çalışmasında yaklaşık 125 sporcu yer aldı. Kısa süre önce hizmete giren Atakum Sporcu Fabrikası bu tür organizasyonlar sayesinde sadece Samsun sporcularına değil çevre illerimizde spor hayatlarına devam eden sporcularımıza da hizmet vereceğini gösterdi. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm katılımcılara teşekkür eder, başarılar dileriz.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum