Atakum'da 'KADIN GÜCÜ'

Atakum Belediyesi Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezinin yeni hizmet binasını ziyaret eden Başkan Taşçı, “Merkezimiz aracılığıyla Atakumlu kadınlar birbirlerine destek oluyor, birlikte hare

Atakum'da 'KADIN GÜCÜ'
10 Şubat 2015 - 13:10
Atakum Belediyesi Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezinin yeni hizmet binasını ziyaret eden Başkan Taşçı, “Merkezimiz aracılığıyla Atakumlu kadınlar birbirlerine destek oluyor, birlikte hareket ederek bir güç oluşturuyor” dedi.

Atakum Belediyesi Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi’nin tamamlanan hizmet binasının ilk konuğu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı oldu. İlçedeki kadınları, engellileri, çocukları, olası şiddet mağdurlarını kapsayan çalışmalarla dikkat çeken merkezin yeni binasındaki ilk toplantıya katılan Başkan Taşçı, planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Yönetimini gönüllü olarak Başkan Taşçı’nın eşi Fatma Taşçı’nın üstlendiği ve kısa sürede birçok önemli çalışmaya imza atan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezinin yeni binasındaki ilk toplantıya kadın meclis üyeleri de katıldı. 

‘HAYATIN HER ALANINDA...’

Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezinin yeni hizmet binasıyla birlikte çalışma alanını genişleterek daha büyük bir kitleye hizmet edeceğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesi adına heyecanlarımız, hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşma noktasında hayatın her alanında var olmak için çalışıyoruz. Başta kadınlarımız olmak üzere yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza yönelik projeler gerçekleştiriliyor. İnanıyorum ki bu başarılı ekip daha güzel işler de yapacaktır. Yeni hizmet binası, çalışma alanını daha da genişletecektir” dedi.

‘ÖRNEK BİR PROJE’

Gönüllülük esasıyla çalışan merkezde gerçekleştirilen kursların önemine dikkat çeken Başkan Taşçı, “Tamamen gönüllülük esasıyla hareket eden Atakum Belediyesi Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kurslar son derece önemli. Sosyal bir aktivite imkânı bulan kadınlarımız aynı zamanda ev ekonomilerine katkı sağlama imkanına da sahip oluyor. Öte yandan gerçekleştirilen yardım kampanyaları ile örnek nitelikte birlik ve beraberlik ortaya koyuluyor. Merkezimiz aracılığıyla Atakumlu kadınlar birbirlerine destek oluyor, birlikte hareket ederek bir güç oluşturuyor” şeklinde konuştu.

TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, daha sonra merkez yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte pasta kesti. Yeni binanın hayırlı olmasını dileyen Başkan Taşçı’ya, AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Güngör Bostancı, MHP Atakum Belediye Meclis Üyesi  Hacer Kaya ve CHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Hatice Sönmez Güneş de duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum