Atakum'da yılın ilk meclisi.

Atakum’da yılın ilk meclisi

Atakum'da yılın ilk meclisi.
05 Ocak 2015 - 18:15
Atakum’da yılın ilk meclisi.

Denetim Komisyonu seçildi.

2015 yılının ilk toplantısını gerçekleştiren Atakum Belediye Meclisi’nde Denetim Komisyonu seçildi. Komisyonda 3 AK Parti, 1 CHP ve 1 MHP’li meclis üyesi yer aldı.

Atakum Belediye Meclisi 2015 yılının ilk meclis toplantısını Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. 11 gündem maddesinin oylanarak ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda Denetim Komisyonu oluşturuldu. Toplantıda ayrıca meclis üyelerine Atakum Kent Konseyi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Atakum Belediyesinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap, iş ve işlemlerinin denetimi için 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 25. Maddesindeki hükme istinaden Denetleme Komisyonu oluşturuldu. Seçimle belirlenen komisyona AK Parti Atakum Meclis Üyeleri Haluk Köksoy, Levent Ertürk ve Süleyman Sezen seçilirken CHP’den İbrahim Timur, MHP’den ise Yusuf Erden de aynı komisyonda yer aldı.

KONSEY FAALİYETLERİ ANLATILDI

Meclis toplantısında diğer gündem maddeleri de oybirliği ile ilgili komisyonlara havale edilirken meclis üyelerine Atakum Kent Konseyi çalışmaları hakkında da bilgi verildi. Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi’nin işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği kültürel ve sosyal etkinliklerden bahseden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Kent Konseyi ile birlikte ünlü yazar ve şairlerin katılımıyla şiir dinletileri, yardım kampanyaları ve konferanslar gerçekleştirdik” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum