Atakum'dan 1 gol 3 puan…

U19 Akademi Liginde Trabzon Söğütlüspor’u ağırlayan Atakum Belediyespor, rakibi karşısında bulduğu bir golle sahadan 1-0 galip ayrıldı

Atakum'dan 1 gol 3 puan…
06 Aralık 2015 - 18:19
U19 Akademi Liginde Trabzon Söğütlüspor’u ağırlayan Atakum Belediyespor, rakibi karşısında bulduğu bir golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

[gallery ids="39926,39927,39928"]
U19 Akademi Liginin güçlü takımlarından Atakum Belediyespor, kendi sahasında Trabzon Söğütlüspor Kulübünü ağırladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren misafir takımı presleriyle zorlayan Atakum Belediyespor, ilk yarıda gol bulamadı. 0-0 berabere biten ilk yarının ardından sahaya hırslı bir kadroyla çıkan Atakum Belediyespor, 68. Dakikada Celil’in muhteşem kafa golüyle 1-0 öne geçti. Rakip kaleyi bitiş düdüğüne kadar şutlarıyla zorlayan Atakum Belediyespor, topu filelerle buluşturmadı. Zorlu mücadelenin ardından rakibini 1-0 yenen mavi lacivertliler sahadan 3 puanla ayrıldı.
Atakum Belediyespor, sahaya ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazılı bir pankart ile çıkarak, son dönemde yaşanan kadın cinayetleri ve şiddet olaylarına tepki gösterdi. Maç öncesi her iki takımın oyuncuları ve maçın hakemleri, pankartla birlikte poz vererek ortak tepkilerini ortaya koydu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum