ATAKUMLU İŞ ADAMLARI, SAMSUNSPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Geleneksel Samsunspor sevdalısı Atakumlu iş adamları kahvaltısında bu hafta yine renkli görüntüler ortaya çıktı

ATAKUMLU İŞ ADAMLARI, SAMSUNSPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİ
12 Kasım 2017 - 07:20
Geleneksel Samsunspor sevdalısı Atakumlu iş adamları kahvaltısında bu hafta yine renkli görüntüler ortaya çıktı. Düzenlenen kahvaltıya Atakumlu birçok iş adamı katıldı.
Bu hafta düzenlenen kahvaltıyı Esenevler Mahallesi muhtar adayı iş adamı Ahmet Köse üstlendi. Samsunspor’un sorunlarını neşeli bir şekilde tartışan iş adamları Samsunspor’un yanında olduklarını göstermiş oldu.
SAMSUNSPORUMUZUN YANINDAYIZ
Yemeği düzenleyen iş adamı Ahmet Köse yaptığı açıklamada, "Biz Atakumlu iş adamları olarak daima Samsunspor’umuzun yanındayız. Samsunspor’umuzun başarısı bizim başarımızdır başarısızlığı yine bizim başarısızlığımızdır. Sadece bunu Atakumlu iş adamları olarak değil tüm Samsunlu iş adamları hemşehrilerimiz için geçerlidir. Biz Samsunspor sevdalısı Atakumlu iş adamları olarak daima Samsunspor’umuzun maddi manevi elimizden gelen tüm desteği vermeye her an hazırız“ şeklinde konuştu.
Geleneksel hale gelen Samsunspor sevdalısı Atakumlu iş adamlarının toplantısı. Ahmet Köse'nin konuşmasının ardından sona erdi. Bir sonraki düzenlenecek kahvaltıyı iş adamı Ömer Örnek'in düzenleyeceği öğrenildi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum