Atakum'un birincisi UĞUR

Milli Eğitim Müdürlüğünün kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen liseler arası genel kültür ve bilgi yarışması finali yapıldı

Atakum'un birincisi UĞUR
18 Nisan 2015 - 18:58
Milli Eğitim Müdürlüğünün kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen liseler arası genel kültür ve bilgi yarışması finali yapıldı. Finalde ilk turda gruplarında birinci olan okullar ilçe finalinde yarıştı. İlçe finalinde Uğur Hazırlık Lisesi, Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi, Feza Fen Lisesi, Huriye Süer Anadolu Lisesi katıldı. 15 soruluk yarışmayı Uğur Hazırlık Lisesi ve Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi beraberlikle tamamladı. Uzatmaya giden yarışmada yedek soruların ilkine doğru cevap veren Uğur Hazırlık Lisesi Atakum ilçe birincisi oldu.

İlçe birincilerinin yarıştığı il finalinde Uğur Hazırlık Lisesi Atakum birincisi olarak ilçeyi temsil edecek. Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş birinci olan Uğur Hazırlık Lisesi’ne ödül verdi.

Uğur Hazırlık Lisesi Müdürü Aslan Tonyalı yarışmacı öğrencileri tebrik etti ve çeşitli hediyeler verdi.

Uğur Hazırlık Lisesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Aslan Tonyalı yarışmaya katılan öğrencileri tebrik etti. Aslan Tonyalı, okulumuzun en önemli özelliği “akademik” bir eğitim anlayışına uygun eğitim sisteminin olması dedi.

3 yıldır öğrencilere en iyi en kaliteli eğitimi vermek için çalıştıklarını ifade eden Aslan Tonyalı bu tür başarıları sürekli hale getirmek istediklerini belirtti.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum