ATIK YÖNETİMİNİ BAŞARMIŞ BİR İL OLACAĞIZ…

ATIK TOPLANTISI ATIK YÖNETİMİNİ BAŞARMIŞ BİR İL OLACAĞIZ… Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda, atık yönetimi, çevre koruma ve denet

ATIK YÖNETİMİNİ BAŞARMIŞ BİR İL OLACAĞIZ…
17 Ekim 2014 - 19:21
ATIK TOPLANTISI

ATIK YÖNETİMİNİ BAŞARMIŞ BİR İL OLACAĞIZ…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda, atık yönetimi, çevre koruma ve denetleme hizmetleri konularında bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı Toplantı Salonundaki programa, 19 ilçe Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu, Fatsa ve Ünye OSB idarelerinin ile Ticaret ve Sanayi Odaları temsilcileri katıldı.

Toplantıda ayrıca, Ambalaj atıklarının yönetimi konusunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yetkilendirilmiş Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) yetkilileri tarafından bilgiler de verildi.

OKULLARDA EĞİTİM KAMPANYALARI BAŞLAYACAK…

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Selahattin AYDIN toplantıda yaptığı konuşmada, ekonomik değer taşıyan atıklar konusunda, başta okullar olmak üzere geniş kapsamlı bir eğitim kampanyası başlatacaklarını söyledi. Selahattin Aydın konuşmasında “Yaşanılabilir bir Ordu için çevre sorunlarını halletmiş ve sürdürülebilir atık yönetimini başarmış bir şehir olmak için birlikte hareket etmemiz gerektiği; aynı zamanda tükettiğimiz her şeyin sonrasında kalan kısmının bir ekonomik değer oluşturduğunu ve bu konularda çok yakında tüm il genelindeki okullarımız başta olmak üzere eğitim faaliyetlerimiz başlayacak” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri, ilkinin Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıların, her ay başka bir ilçede organize edileceğini belirttiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum