Avcı Terme'de güven tazeledi

MHP İl Başkan adayı Erkan Avcı düzenlenen sabah kahvaltısında Terme ilçe teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi

Avcı Terme'de güven tazeledi
15 Şubat 2015 - 18:54
MHP İl Başkan adayı Erkan Avcı düzenlenen sabah kahvaltısında Terme ilçe teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi. Burada Terme teşkilatının desteğini gören Avcı, güven tazelediğini belirterek ilçe başkanı, yönetimi ve Terme'nin kanaat önderlerinin desteğine teşekkür etti.

Katılımın yoğun olduğu kahvaltı programında Avcı'ya gösterilen ilgi kendisini memnun etti. İl Başkanlığı Kongresine 1 haftadan daha kısa sürede kaldığını ifade eden Avcı,  projeleri ve seçim çalışmaları hakkında Terme ilçe teşkilatı üyelerine bilgiler verdi.

Burada teşkilat üyelerine seslenen MHP Samsun İl Başkan adayı Erkan Avcı, "21 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan MHP Samsun olağan kongresinde il başkanlığına aday olmamın birinci önceliği parti içerisinde kardeşlik hukukunu geliştirmek ve aynı zamanda onun üzerine ülküdaşlık hukukunu hakim kılmak sonra da oradan aldığımız sinerji ile bütün Samsun halkını kucaklamak ve onlarla beraber Türkiye’nin kurtuluşuna vesile olan ilk adımın atıldığı bu Şehr-i Samsun’un yine MHP olarak ülkemizi içinde bulunduğu bu son dönemeçte zor günlerde ikinci ilk adımın atılacağı bir harekat planlamış bulunuyoruz. Bu vesile ile MHP, Samsun’un her yerinde, sosyal hayatın her biriminde, sivil toplum örgütlerinin bütün kademelerinde her zaman etkin bir şekilde olacak" dedi.

Yapılan kahvaltının ardından katılımcılar ile fotoğraf çekinen Avcı, daha sonra MHP Salıpazarı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat üyelerine seslenen Avcı, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin tespit ettiği ve işaret ettiği omurgalı duruşun temsilcileri olarak Samsun’da ona ve onun ilkelerine yakışır şekilde MHP’nin kuruluş felsefesine uygun olarak bütün Türkiye’de yaşayan milletlerin, Türk milletine mensup olma şuuruyla kendini hisseden, o şuura idraki müdrik olan bütün insanları kucaklayacak bin yıllık kardeşliği perçinlemeye devam edeceklerini ifade etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum