AVRUPA'NIN EN İYİ OYUNCULARI TEKKEKÖY'DEN ÇIKTI

Beş Ülkenin Ortak Olduğu Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün De Ortağı  Olduğu Projede E- Ticaret Oyunu  birinci ikinci ve üçüncüsü Tekkeköy Necati Akçalılar Anadolu Lisesinden Çıktı

AVRUPA'NIN EN İYİ OYUNCULARI TEKKEKÖY'DEN ÇIKTI
14 Haziran 2017 - 00:24
Beş Ülkenin Ortak Olduğu Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün De Ortağı  Olduğu Projede E- Ticaret Oyunu  birinci ikinci ve üçüncüsü Tekkeköy Necati Akçalılar Anadolu Lisesinden Çıktı.
Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığında 5 farklı ülkeden proje ortaklığı ile yürütülen Play4Guidance projesi kapsamında lise ve üniversite öğrencileri arasında yapılan e-ticaret oyunu yarışması sonuçlandı. Bu sonuca göre birinci Muhammet Görkem Atay, ikinci Murat Yiğit ve üçüncü Koray Kıyak isimli öğrenciler oldu.
TEKKEKÖY’Ü TEMSİL ETTİLER
Avrupa Birliği projesi olan Play4Guidance Türkiye ile birlikte İtalya, Almanya, Yunanistan, İrlanda, Bulgaristan'ın katılımları yürütüldü ve öğrencilerin e- ticaretle ilgili becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Proje kapsamında Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya ve Proje Tekkeköy (Türkiye) irtibat kişisi Meltem Tunç Almanya’da yapılan proje süreçlerinin yönetimi toplantısına katılarak Tekkeköy’ü temsil ettiler. PLAY4GUIDANCE Ticaret Oyunu " Kendi Şirketini Yönet", takımlar arasında oynanan, her bir takımın diğer takımlarla pazarda rekabet halindeyken stratejik bir bakış açısını yönetme görevini üstlendiği bir simulasyon oyunudur.
TÜRK ÖĞRENCİLERİ BAŞARILI OLDU
Oyunun senaryosu gereği oyuncu, tişört üretimi yapan bir fabrikayı yönetmektedir. Oyun 12 turdan oluşmakta olup en sonunda oyuncunun girişimcilikle ilgili yeterlikleri ve becerileriyle ilgili 10 ana başlık altında değerlendirme yaparak geribildirim vermektedir. Bu bağlamda internet ortamında yapılan yarışmada Türk öğrencileri başarılı oldu.30.Mayıs.2017 de gerçekleştirilen uluslararası yarışmanın katılımcıları ile dereceye girenler sertifikalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya'nın elinden aldı.
Köksal ÖNER
şokhaber

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum