AYDIN'DAN SAMKON GENEL BAŞKANI GÜMÜŞ'E ZİYARET

Gazeteci Yazar ve Şokhaber

AYDIN'DAN SAMKON GENEL BAŞKANI GÜMÜŞ'E ZİYARET
20 Ağustos 2016 - 14:06
7- Boş kalıp haberGazeteci Yazar ve Şokhaber.net İnternet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Nedim Aydın, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş’ü ziyaret etti.
SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, ziyaretlerinden dolayı şokhaber.net haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Sayın Aydın’a teşekkürlerimi sunarım. İstanbul’a gelerek bizleri onurlandırdı. Bizler burada yanı Samsun dışındaki Samsunlular olarak bir çatı altında toplanarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Gümüş, SAMKON Samsun’un dışarıdaki gücüdür. Bizler Samsun’u dışardaki temsilcileriyiz. Samsunlu olup da gurbette ekmek parasını kazanan işadamlarımız, bürokratlarımız ve halkımızla bir araya gelerek hem gücümüzü hem de geleneklerimizi birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmaktayız. En önemlisi de Samsun için buradan neler yapabilirizin çalışmalarını yapmaktayız. Günümüzde Sivil Toplum Kuruluşlarının önemi oldukça büyüktür. Samsun’umuzu ne kadar iyi temsil edersek o kadar güçleniriz.
1Şokhaber.net İnternet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Nedim Aydın’ın Samsunspor ile ilgili neler düşünüyorsunuz sorusuna Gümüş; Samsunspor Samsun’un markası. Maalesef kent olarak Samsunspor’a yeterince destek verilmiyor. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Kılıç’ın desteklerinden başka destek gelmiyor. Hele şu dönemde daha çok destek verilmesi gerekir. Transfer yasağı bulunan Samsunspor’un eli kolu bağlandı. Samsunspor’u bu durumlara getirenlerden bunun hesabının sorulması gerekmez mi? Bizler de bu kulübe en zor şartlarda görev yaptık. Ama bu kulübün elini kolunu bağlatmadık.
Her ne olursa olsun Samsun Şehri Samsunspor’una sahip çıkması gerekir. Bizlere de ne düşerse yapmaya hazırız. Samsun’un dışarda sesi olan bizler varız. Yetkililer bizlerin kapısını çalarsa biz de üzerimize düşeni yaparız. Samsunspor büyük bir kulüp. Yeni sezonda Samsunspor’a başarılar dilerim.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum