AYŞEN GRUDA GİRESUN'U SEVDİ

Giresun Belediyesince yürütülen EDES Programı kapsamındaki “Dört Yapraklı Yonca Festivali engelli vatandaşların katılımıyla sürdürülen etkinliklerde “Hababam Sınıfı Tatilde” filmi işitme ve görme enge

AYŞEN GRUDA GİRESUN'U SEVDİ
12 Haziran 2015 - 18:20
Giresun Belediyesince yürütülen EDES Programı kapsamındaki “Dört Yapraklı Yonca Festivali engelli vatandaşların katılımıyla sürdürülen etkinliklerde “Hababam Sınıfı Tatilde” filmi işitme ve görme engellilerinde anlayabileceği şekilde betimlemeli olarak Atatürk Meydanı’nda gösterildi.

Yoğun ilgi gören film gösterimi öncesi Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün çalışması olan ve Başkan Kerim Aksu’nun da katkı sunduğu işaret dili ile “Hayat Bayram Olsa” şarkısının söylendiği klip gösterildi. Programa onur konuğu olarak katılan Ayşen Gruda, bir kentin gelişmişliğinin, kitap okuma, tiyatroya ve sinemaya gitme seviyesinin belirlediğini, Giresun Belediyesi’nin engelli, yaşlı ve hamilelere yönelik güzel çalışmalar yaptığını söyledi. Gruda, daha önce Giresun’a geldiğini, bu defa Giresun’u çok gelişmiş bulduğunu sözlerine ekledi. ”Hababam Sınıfı Tatilde “film gösterimine, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Kurt, Murat Ersoy, Hasan Hilmi Erzincanlı, Mustafa Saraydemir, Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel, engelli dernekleri başkan ve üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum