AYVACIK İLÇESİNDE KORKUTAN YANGIN

Ayvacık Belediyesi AYTURİM (Ayvacık Turizm İmar İnşaat Sanayi ve Tic

AYVACIK İLÇESİNDE KORKUTAN YANGIN
16 Mayıs 2016 - 18:47
Ayvacık Belediyesi AYTURİM (Ayvacık Turizm İmar İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd.  şirketi) Şirketi Müdürü Gökhan Turan’ın ilçenin Orhangazi mahallesindeki evinde bu sabah yangın çıktı.
Büyükşehir Belediyesi Ayvacık Şubesi itfaiye ekiplerinin olay yerine intikal etmeleri üzerine yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı yangında ciddi anlamda maddi hasar meydana geldi. Ayvacık Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı ve Ayvacık Belediye zabıta ekipleri yangın bilgisini alır almaz olay yerine gelerek müdahalelerde gerekli yardımlarda bulundular ve şirket müdürünü zor zamanında yalnız bırakmayarak destek oldular.

[gallery ids="50576,50575,50574"]
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur olay yerine gelerek  Ayvacık Belediyesi AYTURİM şirket Müdürü Gökhan Turan ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunarak yangın mahallinde incelemeler yaptı.
Belediye Başkanı Mustafa Belur; “Yangın başladığı andan itibaren itfaiye ekiplerimiz, Emniyet ekiplerimiz ve Belediye ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla yangın büyümeden söndürüldü. Belediye şirket müdürümüz Gökhan kardeşime ve ailesine atlattıkları yangından dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, çok şükür can kaybı olmadan olayı atlattık. İtfaiye ekiplerimiz ve Emniyet ekiplerimiz yangının çıkış sebebini araştırıyorlar. Elektrik kontağından çıkmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. Maddi konuda ciddi hasarın oluştuğu yangında belediye olarak gerekli yardımları yapacağız. Sosyal Belediyeciliğin önemli bir ayağı da halkımızın yaralarını sarmasına yardımcı olmaktır. Bizlerde Gökhan kardeşimin ve ailesinin yanında olarak hem güven, hem moral hem de desteğimizi hissetmelerini sağlıyoruz” dedi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum